Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Zil Sesi Yüksekliği

05 Aralık 2023 10:34

Antalya Kepez de, Ünsal Mahallesi 5111. Sokak ünsal ilkokulu'nun zil sesi evimizin içinde çalmaktadır. Artık bıktık! Bebeğimiz var ve her zil çaldığında sıçrıyor. Diplerinde apartmanlar var bu kadar düşüncesiz olunmaz. Rica ediyorum gereği neyse yapılsın.

07 Aralık 2023 06:28

Bir konuyu eklemeyi unuttum. Bizzat okula telefon açıp konuyu ilettim ve durumu bildirdiğim kurumlar oldu. Ama her seferinde 2-3 gün kısıp sonra geri yükseltilerek sesini.

Funda
Funda

Gerçekten Türkiye'nin dört bir tarafından şikayetler Yağıyor Bu zil konusunda insanları bu kadar rahatsız etmenin ne alemi var yani neden bu insanlara bu eziyet ediliyor Anlamak mümkün değil eski klasik tekdüze zil olsa kimse rahatsız olmayacak ama böyle şarkılı türkülü ne gerek var insanı okuldan soğutuyorlar

Begüm

Allah'tan kiradayım diyorum şu an. Tövbe ettim okul yanında ev tutmaya bir daha inanın. İnsanın evi olsa ev sattırırlar. Yazmadığım bir CİMER kaldı yakında oraya da yazacağım. Herkesin yaşadığı gibi evinde sakin bir hayat yaşamak istiyoruz çok bir şey olmasa gerek.

03 Ocak 2024 10:33

04 Aralık 2023 15:16

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Zil Sesi Nedeniyle Rahatsızlık Ve Müdürün İlgisiz Tavırları

09 Eylül 2024 16:45

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri