Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Turanlı Sürücü Kursu

30 Haziran 2024 23:09

Ataşehir Küçükbakkalköy Turanlı Sürücü Kursu'na kayıtlı bir sürücü adayıyım. Direksiyon sınavından 2 defa kaldım. İlk ödeme 750, ikinci ödeme MEB'in öngördüğü 2100 olmasına rağmen kurum benden 2500 aldı. Gerekçe sorduğumda da Ataşehir sürücü kursu başkanının bilgisi dahilinde olduğunu söylediler. 3. Sınav için ders almayıp sadece 750 TL sınava yatırdım ama sağlık sorunlarım sebebiyle sınava katılım sağlayamadım. 4. Sınav için kurum bana MEB'ten sınav onayı alabilmeleri için ibanlarina 750 TL ödeme yapmam gerektiğini belirtti. Bu mesajı bir iki defa attılar. Ben yazılı veyahut sözlü herhangi bir onay vermeme rağmen benim adıma MEB'e ödeme yapıp mücbir sebeplerle katılım sağlamayacağım ve katılım için onay zaten vermediğim sınav için benden ücret talep ettiler. Ben bunu reddedince beni alenen tehdit ederek dava edeceklerini beyan ettiler. Hukuk dilini kullanarak bana gözdağı vereceğini zanneden kurum müdiresi hanımefendi ile yazışmalarımız mevcut. Ben konuya binaen ilgili yerlere zaten başvurumu yapacağım. Hak konusunda ne kimsenin hakkını yerim ne de kendi hakkımı kimseye yedirmem. Gereğinin ivedilikle yapılmasını talep ediyorum.

MEB'e Bağlı Kursta Yolsuzluk

05 Nisan 2024 16:20