Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınavdan 68 Aldım

01 Mart 2024 10:53

Bugün yazılı ehliyet sınavına girdim. Sınava başlamamla şok oldum. Sınav sorularının deneme sorularıyla bir gram alakası yok. Onu geçtim hadi bilginle yaparsın diyeceğim fakat bütün trafik kurallarını, levhalarını, ilk yardımı vs her şeyi bilmeme rağmen tüm şıklar birbirine benzer ve çelişkili olduğu için hep iki şık arasında kaldım. Bilgiyle alakası olmayan, mantıkla bile yapılamayacak derecede saçma sapan sorular sormuşlar. Siz böyle mi topluma insan kazandıracaksınız?
Bu şekilde hiçbir bilgi içermeyen, saçma sapan sorularla tekrar para ödetmek uğruna. Çalıştığım denemelerin hepsinden 90 üstü aldım. Yazılı sınavdan 68 alarak 1 soruyla kaldım. Bu işte bir iş var. Şikayetçiyim. Ben neden yanlışlarımı, soruları ve cevap anahtarını göremiyorum. 600 TL'm çöpe gitti. Öğrenciyim zar zor kurs ücretini yatırdım. Tekrar nasıl ödeyeceğim şimdi.
CİMER'e de yazıyorum şimdi. Para almak uğruna hile hurda döndürüyorsunuz. Yazıklar olsun!

Fatih
Fatih

Tüm yazdıklarına katılıyorum Tüm sorular farklı ve sağlık soruları çok saçma artı araç renklerinde uyumsuzluk vardı görsellerde sıkıntı vardı 90lı rakamlarla geçeceğime 74 puan almışım geçtim ama buruk oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Denemelerinden 90 Üstü Aldığım Sınavdan 68 Alarak Kaldım Şikayetçiyim

29 Şubat 2024 22:01

11 Nisan 2025 16:34

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 3. Sınavdan Kaldım Var Olan Hatayı Ne Zaman Düzeltmeyi Bekliyorsunuz

12 Haziran 2024 20:29

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri