Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mevlana İlk Okulu

12 Ocak 2024 15:34

Ankara Keçiören Atapark Mahallesi Çambaşı Sokak'ta bulunan Mevlana İlkokulu'nda kantin görevlisi, iki defa aynı sorunu yaşattı ve devam ediyor. Okul müdürünün kararı gereği velilerin okula girişi yasaklandığı için, okulun içerisine alınmıyoruz ve kantin görevlisiyle iletişim kuramıyoruz. Mevlana İlkokulu'na devam eden iki öğrencim var ve onlara beslenme için her cuma günü 50 TL veriyorum ki makarna gibi yiyecekler alabilsinler. Ancak aynı sorun tekrarlanıyor. Kızım, parayı bozdurmak için kantine gidiyor ve parayı bozdurabiliyor; ancak kantin görevlisi, para üstünü vermiyor ve 'Bozuk param yok, veremem. Parayı kim aldıysa o aldı.' gibi ifadeler kullanıyor. Veli olarak, sorunun çözümü için iletişim kuramıyorum ve çocuklardan biri doyarken diğeri aç kalıyor. Kızıma verilen 50 TL'den geriye sadece 5 lira olarak dönüş yapıyor ve bu durum iki kez yaşandı. Bu nedenle, okuldaki kantinle ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Zaten okula giriş yapamadığımız için çocukları sadece okul bahçe kapısından gönderip, çıkışlarında oradan alabiliyoruz. Özellikle kantinle ilgili bu sorunun çözülmesini istiyorum.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sınıf Annesi Ve Okul Yonetimi

08 Ocak 2024 04:32

22 Eylül 2023 19:07

Okulda Öğle Yemeği Ve Hijyen Sorunları

21 Aralık 2024 21:02

Milli Eğitim Bakanlığı Ankara Keçiören Şehitkubilay İlkokulunda Hiçbir Temizlik Personeli Yok

12 Eylül 2024 19:01

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri