Alanya Mahmutlar Mahallesi Gülseren Ve Hüseyin Doğan İlköğretim Okulu Şikayeti

23 Aralık 2024 13:04

Şikayetim bir ilkokulda yaşanan olaylardır. Gülseren ve Hüseyin Doğan ilköğretim Antalya Alanya Mahmutlar Mahallesi okulunda öğrencilere öğle arasında yemek getiren velileri içeri almıyorlar çocuklarımız kantinden hiçbir şey alamıyor sürekli aç kalıyorlar. Biz öğlen çocuklarımıza yemek yedirtmek istiyoruz ama içeri almıyorlar bize diyorlar ki okulun çevrelediği telden ben dışarıda çocuğum içeride şekilde yemeği yedirtmem söylediler okul müdürü ve öğretmeni burası hapishane mi yoksa kapalı görüşe mi gidiyoruz. Bunun hakkında yetkililerden acil çözüm bekliyorum. Ayrıca bir gün veli toplantısına çağırdılar, tuvaletler pislik yuvası biz çocuklarımızı bunlara mi emanet ediyoruz? Hatta temizlik yapılması için velilerden para toplanıp ek temizlik personeli tutulmasına rağmen yine aynı yoksa toplanan paralar nerelere gidiyor? Yoksa bunları gizlemek için mi hapishane gibi hiç kimseyi içeri almıyorlar. Milli Eğitim bakanlığında bu sorunlarımızın çözülmesi için lütfen denetleme yapılsın. Acil çözüm bulabilirsiniz sevinirim

Okulda Öğle Yemeği Ve Hijyen Sorunları

21 Aralık 2024 21:02

03 Eylül 2023 23:16

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sürekli Para İsteyen Okul

15 Mart 2024 11:52

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuklar Soğuk Ve Yağmurlu Havalarda Dışarıda Bekletiliyor

24 Mart 2024 23:44

Milli Eğitim Bakanlığı Kategorileri