Milli Eğitim Bakanlığı Elazığ Merkez Anaokulu İncelemesi

12 Eylül 2024 16:08

Bakanlığı Elazığ / merkez - Barış Pınarı Anaokulu'na 4 yaş grubuna oğlumu yazdırdık. Uyum haftası sadece üç gün aldılar, okula daha sonraki hafta sınıfın öğretmenine 30 öğrenci vermelerinden dolayı öğretmen hiçbir çocuğa yetişemiyor ve ilgilenemiyor. Aşırı yoruluyorum diye velilerden yardım istiyor. O sebeple benim çocuğum okula severek giderken sonra dan anneye babaya bağlı şekilde oldu ve okulu bıraktı. Öğretmene dile getirdiğimiz zaman 'Ben yetişemiyorum burada beklemelisiniz, ağlamamalı' diye geçiştirdi. Çünkü okulun yönetimindeki müdür bey öğretmene o şekilde söylemiş 'Gelmeyenler olacak, sınıfın azalacak, idare et' şeklinde. Ve bunu okul yönetimindeki müdür beye söyleyince 'Hocam çalışıyor musunuz, eğer çalışmıyorsanız boş verin. Evdesiniz zaten, bakarsanız çocuğa' dedi. Yani sadece çalışan annelerin çocuğu okula gidebilir. Diğer eğitimli/eğitimsiz olsun, çalışmıyorsa evde durmalı. Çocuk okul yönetimindeki okul öncesi eğitimi veren kurumda yöneticisi böyle düşünürse ne denir? Okul öncesi eğitimin önemi her yerde anlatılırken. Tam 1 yıl sonra burda yazılanı yaşıyorum çok üzgünüm çocuklarımız için

Esra
Esra

Öğretmenin yanlış söylediği hiçbir ifade yok burada. Okul müdürü hatalı sadece. 30 öğrenciyle nasıl baş etsin kadın, ben de öğretmenim. Çok zor.

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Elazığ/MERKEZ - Barış Pınarı Anaokulu

18 Eylül 2023 16:00

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen İn Çocuğu Dışlaması Veliye Karşı Saygısızca Konuşması

15 Aralık 2023 18:12

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Buca Nenehatun Anaokulu Müdürü