Mihrimah Turizm İle Umre Hayal Kırıklığı

21 Aralık 2024 00:01

25 Aralık'ta umreye gitmek üzere mihrimah turizm ile iletişime geçtik, pasaportumuz henüz çıkmamıştı. Yerimizin ayrıldığını söylediler. Firmaya gidip sözleşmeyi imzaladık, iki gün sonra otelde yer kalmadığını ve uzak bir otelde yer olduğunu söylediler.

Durumu kabul ettik, ertesi gün pasaportumuz geldi. Firmayla iletişime geçtik, otelin tamamen dolduğunu ve bize yardımcı olamayacaklarını söylediler. İnsanlara sözleşme imzalatıp hediye çanta verip, 5 gün kala da ne yazık ki uçakta yer yok bahaneleriyle insanları yarı yolda bırakan firma, yazıklar olsun.

Erol
Erol

Sinem hanım Mihrimah turizmle ziyarete giden misafirlele irtibata geçtiğimde çok güzel hizmet aldıklarını söylediler umarım siz başka bir firma ile karıştırmış olabilirsiniz bende mihribah turizmle umreye gitmeyi düşünüyorum saygılar diliyorum

Leyla
Leyla

Hayırlı günler Sinem hanım yaşadığınız sorunla ilgili şirket olarak çok üzgünüz. Fakat duruma bir açıklık getirmek gerekirse biz sizin uçak bilgilerinizi giremediğimiz için otelde değil uçakta yer kalmadı. Sizi bu yüzden götüremedik herkes bilir ki umre yolculuğuna 10-15 gün kala bütün evraklar teslim edilmelidir. Sizden paranızı alıp pasaportunuzu geç getirdiniz biz vizenizi aldık vs gibi sebeplerle sizden ceza adı altında para kesebilirdik fakat biz sizden tek kuruş para almadık amacımız kötü olsaydı size karşı bu kadar şeffaf yaklaşmazdık. Eğer bizden aldığınız çantalar için veya başka bir sebeple bize bir ödemeniz olduysa lütfen dekontu belirtin geri iadesini yapalım.

Lüks Umre Paketinde Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik Yaşadım

27 Nisan 2025 17:42

Midan Turizm Kutsal Yolculuk Hayallerimi Yıktılar!

21 Ocak 2025 21:46
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Tur Organizasyonundaki Eksiklikler ve Mağduriyet Hakkında Şikayet

03 Ağustos 2025 17:47