Ömer sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 00:00

2016 yılında aldığım bulaşık makinesinin 3 sepetinin 3'ünde de paslanma var. Garanti süreci kapsamında olduğu için yenisi ile değiştirilmesini talep ettim ama benden 20.000 TL para istediler. Ki bu fiyata zaten başka marka sıfır bulaşık makinesi satılıyor, Miele bu konuda iyice uçmuş. Bulaşık makinesi olduğu için paslı bir şekilde kullanmam zaten sağlık açısından uygun bir durum değil.

Bulaşık makinemi kullanamıyorum. Hep elde yıkıyorum, bir evde bulaşık makinesi olup da kullanamamak çok garip bir his.

Her türlü değiştirilmesi gerekirdi. Bana bunları yapmak zorunda bıraktılar. Süreci uzatmak için her şeyi yapıyorlar, aynı zamanda gelen yetkili servisine de soruyorum sorun nerede diye, neden oldu diye adam akıllı cevap da alamıyorum. Sizden kaynaklı değildir deniliyor ama gene de ücret talep ediliyor. Ben bu markayı kaliteli, bizi yarı yolda bırakmaz diye tercih ettim, sırf bu yüzden zamanında ek garanti bile yaptım.

Bu konuda bana yardımcı olmanızı ve ürünün bir an önce değişimini talep ediyorum.

profile profile
01 Ekim 2024 00:04

Videosunuda ekledim

01 Ekim 2024 08:09 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Ömer Ü. Talebinizle ilgili Müşteri İletişim Merkezi yetkililerimiz en kısa süre içinde sizinle iletişime geçecektir. Her türlü talep, öneri ve şikayetiniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Miele Müşteri İletişim Merkezi

09 Ekim 2024 15:39
23 Ekim 2024 13:38

Evet mutabık kalınamadı ama kalınabilmesi içinde hiçbir çaba gösterilmedi. Garanti sürecinde olan makinem için bile ücret isteniyor. Ve üstelik bu paslanma şikayeti çoğu Miele bulaşık makinesinin ortak problemi yani kullanıcı hatası da yok. İyi bir marka olarak tercih ettiğimiz bulaşık makinesinden, ürününün arkasında durmayan tüketici haklarını gözetmeyen bir marka haline geldiniz. Bulaşık makinemi sağlık açısından uygun bulmadığım için kullanamıyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

27 Kasım 2024 10:02

1 aydan fazla geçti Miele'den ne ses var ne seda kullanıcı hatası olmayan, üründe parçada hata olan bir şeyde nasıl ücretli değişim olur hem de bir de garantisi olduğu halde inanılmaz komiksin Miele önceden böyle değildi bu firma zaten vakti zamanında bundan dolayı tercih etmiştim ama artık almamda aldırmamda

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Miele Satış Sonrası Hizmet Kötü

Berrin
05 Aralık 2023 10:15
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
07 Mayıs 2025 11:29
Miele Bulaşık Makinesi Sepetinde Paslanma Ve Yüksek Yedek Parça Ücreti
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Bulaşık Makinesi Sepetleri Kısa Sürede Paslandı Sağlık Ve Maliyet Endişesi Yaşıyorum

Funda
03 Eylül 2025 13:36
bulasik-makinesi-sepetleri-kisa-surede-paslandi-saglik-ve-maliyet-endisesi-yasiyorum-2.jpg
bulasik-makinesi-sepetleri-kisa-surede-paslandi-saglik-ve-maliyet-endisesi-yasiyorum-1.jpg
Hüsniye sonuçtan hiç memnun değil

Hüsniye
19 Haziran 2025 09:44