Midyat Seyyidoğlu Turizm Mardin-Gaziantep Yolculuğunda Yaşanan Sıkıntılar

11 Mart 2024 20:23

Midyat Seyyidoğlu firmasından Mardin'den Gaziantep'e gitmek üzere iki adet bilet aldık ve bu bileti online üzerinden değil, doğrudan otogardan aldık. Ancak firma, otogardan bindirmedi ve taksiyle götürdüğü bir kilometre ötedeki yol üzerinden bindirdi. Sorun değil dedik ve yola çıktık. Ancak inanması güç ama Urfa'da bizi indirdiler ve 'Gaziantep'e başka yolcumuz yok, sizi başka otobüse bindireceğiz.' dediler. Bildirdikleri otobüs, köy otobüsünden farksızdı. Otobüste benzin kaçağı vardı ve her sağa dönüşte mazot kokusu, sola dönüşte yine mazot kokusu ile baş ağrısı ve mide bulantısı yaşadık. Çok kötü bir yolculuk geçirdik. Verilen paranın karşılığında bu mu hizmet! Neden otogarda bu durumları bildirmiyorsunuz? Her şey bilet verene kadar mı? Müşteri memnuniyet anlayışınız bu mu? Paramızla neden mağdur oluyoruz? Yıl 2024 olmuş ama hâlâ iş ahlakı olmayan işletmelerle karşılaşıyoruz. Otogarı arıyorum, 'bilmiyorum' diyor ve dönüş yapacağını söyleyip yapmıyor. Sizlerle konuştuğum herkese firmanızın ne kadar kötü olduğunu anlatacağım. Böyle firmaları istemiyoruz, işini hakkıyla yapan insanların rızkını yemeyin!

Otobüs Firması Yüzünden Gaziantepte 3 Saat Mağdur Bekleyiş

14 Mayıs 2025 20:03
Otobüs Firması Yüzünden Gaziantepte 3 Saat Mağdur Bekleyiş

24 Ocak 2024 14:48
Buket sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 14:34

17 Haziran 2024 01:07
Kamil Koç Şikayetçiyim
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 10:30