Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Midea Klima Klima Tamircisi Eziyeti

Alpaslan
28 Ağustos 2023 23:40

Merhaba. Sakarya'dan yazıyorum. 09.08.2023 tarihinde klimam bozuldu. İnternetten "teknik servis" adıyla 4443614 numaralı telefonu aradım. 3-4 gün sonra geldiler. Ana kart bozuk deyip klimayı söküp götürdüler. Beni bayağı oyaladıktan sonra getirip taktılar. Dış ünite kablo kapağı yok, eski ana kartı istedim yok, yenisinin faturası yok, garanti belgesi yok, klima gazını kaçırmışlar ve onlar gittikten sonra klima soğutmadı aradım muhatap yok. 5200 TL paralarını verdim. Ama hâlâ klimam çalışmıyor? Dükkan adresi var ve telefon var ama iletişim kurulmuyor. Her istediğime evet ama sonuç yok. Sonuç: Tamircilerin yaptıkları işte sorumlulukları yok mudur. Bu kadar pervazsız tavır diktatörlüğünü hangi güvenceyle sergiliyorlar. Otomobil hızımız bir metre geçti diye 951 TL ceza kesen kamu otoritesinin bunlara yönelik bir caydırıcılığı yok mudur? Sonuç 444 ile başlayan numaralara güvenilmemesi gerektiğini buradan duyuruyorum. Tüketiciye yapılan bu aymazlığın hesabının sorulmasını istiyorum. Tabi ki klimamın parası ödenmiş tamirini, garanti belgemi ve kaybettikleri kapağı istiyorum. Saygı ile.
Not: Midea yetkili servisi değil.

profile profile profile

Salim
Salim

Geçmiş olsun midea yetkili fc grup dur oradan irtibat sağlamanız gerekliydi malesefkı midea urunu satan ve özellikle ücretli montaj yapıyorlar bozulunca muhatap bulamıyorsunuz halbuki onay veren fc grup dur

E. Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

E. Sümeyye
26 Haziran 2024 19:09

Furkan
07 Temmuz 2023 18:03
Lokman sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2023 06:10
"Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler"