Kadir sonuçtan çok memnun

Virman İşlemleri Midas Ve Kuveyt Türk

Virman İşlemleri Midas Ve Kuveyt Türk
19 Temmuz 2024 22:00

Kuveyt Türk Bankası virman işlemlerinden sonra maliyetlerimin bildirilmemesi nedeniyle karşı tarafa maliyetler yüksek şekilde geçmiştir. Ne müşteri hizmetleri ne şube bizimle alakası yok diyorlar. Bu maliyet artışı zararını da çözemiyorum. Midas bana gönderen banka maliyetleri bildirmemiş diyor. Ne yapmalıyım diyorum, bankadan maliyet bilgisi almalısınız diyor. Aldım, Midas'a gönderdim. Midas müşteri hizmetleri klasik aynı cevap: MKK böyle gönderdi. MKK böyle yaptı. Burada ne Kuveyt suçlu ne Midas suçlu; suçlu benim, güvenip virman yaptığım için.

19 Temmuz 2024 22:43 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

22 Temmuz 2024 10:40

Merhabalar evet MKK ile iletişime geçtim virman yapan banka Kuveyt Türk bankası bildirmemiş hatalıdır dediler midas ile iletişime geçtim banka hatalıdır dediler şu an tek kusurlu Kuveyt Türk bankası virman işleminde maliyetleri bildirmemiştir MKK ya ve ne yapacaklarınıda bilmiyorlar

24 Temmuz 2024 19:28

Teşekkürler

24 Temmuz 2024 19:34
virman-islemleri-midas-ve-kuveyt-turk-1.jpg

Evet midas neredeyse her gün iletişime geçti ve durumun kendilerinden kaynaklı olmadığını PDF dosyaları MKK dan gelen verileri bile benimle paylaştı midasın çözüm için her şeyi yapması çok güzel tebrik ediyorum kendilerini ancak Kuveyt turk ise bana ekran görüntülerini ve islak imzalı evrak verebileceğini söyleyip konuyu üzerinden attı aslında kuveytin MKK ile görüşmesi gerekirken bana MKK ile siz bu evrakları iletin demesi çok ayıp yakıştıramadım kendi hatalarını bana çözdürmeye çalışmaları çok komik koskoca Kuveyt Türk bankası

Anıl
09 Ocak 2024 12:59

Midas'taki Virman Sorunu!

Batın
21 Ağustos 2023 15:04
Sehend sonuçtan hiç memnun değil

Midas Ve İş Bankası, Bilgi Vermeden Yüksek İşlem Ücreti Kesiyorlar.

Sehend
11 Eylül 2024 14:07
Okay sonuçtan hiç memnun değil

Midas Geciken Transfer Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Okay
13 Mart 2025 19:27
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Midas Yatırım Sonrası Param Hesabıma Geçmedi Ve Mağduriyetim Giderilmedi

Barış