Özkan sonuçtan memnun

03 Ocak 2024 19:48
Özkan'ın Teşekkür Mesajı
“Konu ile alakalı 2 kez arandım ve mail ile 2 gün içerisinde aydınlatıcı çözüm sunuldu teşekkürler”

Midas üzerinden Nvidia short hissesini 15 ve 17 Kasım tarihlerinde, Nvidia'nın 482-495$ arasında olduğu sırada satın aldım. O zamanlar nvds short korele hissenin fiyatı 33-34$ civarında işlem görüyordu. Nvidia'nın güncel değeri 475$ olduğunda ve düşüş yaşandığında, yükselmesi beklenen nvds hissesi şu anda 30$ civarında işlem görmektedir. Beklediğim kar marjını elde ettiğim bu işlemde, hisselerimin zararda olması nedeniyle satış yapamıyorum. Canlı desteğe bildirdiğimde bu konuya dair 24 saattir herhangi bir geri dönüş yapılmamıştır. Kalan alımlarım olan nasdaq ve Apple short'ta herhangi bir sorun yokken, nvds özelinde gerçek fiyat düşüşü ile korele hareket görülmemektedir.

04 Ocak 2024 11:40 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza dönüş yapılmıştır. Sorun çözüldüğü an tarafınıza mail ile dönüş yapılacaktır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

04 Ocak 2024 12:11
Midas Kaldıraçlı Borsa Yatırım Fonu

Problemin geliştiği nokta 22-26 Aralık tarihleri arasında 22 aralıktaki Nvidia dip seviyesi 484$ bu esnada nvds 33,83$, şu anda Nvidia 475$ iken nvds 30.5$ 26 Aralık zirvesi Nvidia 496$, nvds ise 29$dan işlem görüyor. Yaklaşık %2 yükselişi olan nvidiaya nvdsnin reaksiyonu %15 civarında oluyor ve tekrar fiyat daha aşağı seviyeye düşse bile nvds daha yüksek şekilde fiyatlanmıyor karda olması gereken pozisyonum zararda fiyatlanıyor.

05 Ocak 2024 13:36

05 Ocak 2024 14:54

Merhaba, Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

Pars
Pars

Ben bu short kaldıraç olayını anlamadım sizi aydınlattılarsa buraya yazar mısınız

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Midas'ta Hisse Tedbiri Ve İletişim Sorunları

Serdar
08 Ocak 2025 12:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 17:42
Midas Borsa Aracı Kurum Zarara Uğratmak Acil Çözüm Yapmamak
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
19 Eylül 2023 13:44