Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 17:42

14 Kasım 2023 12:23

Midas Reeder teknolojisine 25,90 limit alış emri verdim. Emir gerçekleşti. Sonra maliyetin 26,21 olduğunu gördüm ve müşteri temsilcisini aradım, destek bölümüne de yazdım. Telefonumdan ekran resimlerini gönderdim, inceleneceği söylendi ve işlemime normal devam etmem gerektiği belirtildi. Tarkm'den alış emri verdim, 733,50'den emir gerçekleşti ve devam ederken dakikalar sonra maliyet fiyatı 735,50'ye çıktı. Hiçbir işlem yapmadan dört defa müşteri temsilcisini aradım. 11/10/2023 Cuma saat 13:36'dan itibaren bana bir çözüm sunulmadı ve şu anda zarardayım. Bugün hesabımdaki param bağlı kaldığı için zararda satış yapmak istemiyorum. Ama param da bağlı kalıyor. Bundan sonra Midas'tan devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum ama Midas'ın bana borsada aracı kurum olarak devam etmem için bir neden sunmasını bekliyorum. Yaşadığım sorunları kendilerine hem yazılı hem de sözlü olarak bildirdim. Benim gibi başkalarının da bu tür bir sorunla karşılaşmamasını ve paralarının zarar görmemesini istiyorum. Hakkımı hukuken ve aynı zamanda sosyal medyada yayınlayarak diğer vatandaşları uyaracağım. Midas'tan zararımın karşılanmasını ve mağduriyetimin giderilmesi için gerekenin yapılmasını bekliyorum. En azından paramın belli bir yüzdelik karını göndermelerini umuyorum. Bugün salı oldu halen çözüm yok kimsede beni aramadı email göndermedi bu iş savcılığa kadar gidecek galiba bende sosyal medyada midasın yazdığı tüm yerlerde bu yazıyı yayınlamaya devam edeceğim cede haber kanallarınada göndereceğim beklet midas ne kadar geç çözüm o kadar sizin zararınıza olacak en son zarar ve tazminat davası açacağım şimdilik kaç gün sonra ve nasıl bir sonuç ca varacaksınız onu bekliyorum bana göndereceğiniz belgeyi bekliyorum sorumsuz ve güvensiz bir şirketmişsiniz ben anladım

14 Kasım 2023 12:16

Ek
14 Kasım 2023 17:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, telefon görüşmemize istinaden tarafınıza dönüş yapılmıştır. Sorun çözüldüğü an tarafınıza mail ile dönüş yapılacaktır.

14 Kasım 2023 17:22

Şimdi yine aynı sorunu yaşadım 726 TL aldığım tarkim bana belli zaman sonrası 737,50 yükseldi grafik izlediğim anda

07 Aralık 2023 14:29

Mağduriyetim giderilmedi ve hiçbir kurum destek vermiyor midas SPK ve borsa İstanbul dahi çözüm sağlamadılar beni zararı uğrattılar aldığım hisse limit emri ile toplu olduğu halde gerçekleştikten sonra alış fiyatının üstünde maliyetliydi maalesef bu durumda zaralık devam ediyor

08 Aralık 2023 13:08

08 Aralık 2023 13:11

Önce vergi yansıdı dediler şimdi ise güncellemede gecikme oldu dediler ve çözüm yok soruyorum tüm midas kullanıcılarına limit emri ile alınan hisselerde gerçekleştikten sonra ortalama maliyetin dakikalar sonra yükselme yaşayan var mı

08 Aralık 2023 13:17

Merhaba, Midas hesabınıza ait kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden sizlere gerekli bilgi aktarılmıştır. Bilgilerinize sunarız.

09 Aralık 2023 14:13

09 Aralık 2023 14:14
Midas Borsa Aracı Kurum Zarara Uğratmak Acil Çözüm Yapmamak

Midas Borsa Aracı Kurum Zarara Uğratmak Acil Çözüm Yapmamak Midas Borsa Aracı Kurum Zarara Uğratmak Acil Çözüm Yapmamak Midas Borsa Aracı Kurum Zarara Uğratmak Acil Çözüm Yapmamak +2 10 Kasım 2023 işlemleri Reeder alış limit emri 25,90 TL saat 13,36 da gerçekleşti ben saat 13,57 ekrana baktım fark etiğim ortalama maliyetim 26,21 olduğunu gördüm 13,58 de ekran 13,36 25,90 gerçekleşmiş ekran görüntüsünü çektim yolladım bu süreçte alım satım yapılmadı parça değil toplam limit emri ile işlem yapmıştım siz benim emir eleş saatimle satış saatime kadar olan ortalama maliyet ve hisse miktarına bakın anlarsınız Tarkim için ise saat 14,18 de limit alış emri ile 733,50 den alış emrim gerçekleşti saat 14,44 sayfamda birden otalama maliyetim 735,50 yükseldi bende sat 14,45 de alış yaptığım sayfanın ekran görüntüsünü çektim size gönderdim bıst de alım satımda vergi yok zaten nasıl vergilenmiş diyorsunuz daha önce yaşamamıştım bu sorunu eğer öyle ise sizin sistemin güncellemesinin gecikmesinden kaynaklanıyorsa yine hata sizin mağduriyetimi karşılayın özelikle inceleyecek teknik ekibe söylüyorum benim çektiğim ekran görüntü saati ile değil alış yaptığım ve sattığım saatler arsındaki ortalama maliyete bakarsanız görürsünüz kusura bakmayın güncelleme dediniz sistem dediniz ve alış satış yapldıktan sonrada gün sonunda vergi eklenir dediniz çözüm sunmadınız ben menmeun olmadım sorunmuda inandırıcı çözüm bulamadım

Sinan sonuçtan çok memnun

Sinan
01 Kasım 2023 10:55
"Sorun midas la ilgili değildi benim tamamen yanlış bilgim yüzünden sizlerden özür diliyorum midas+güven+sevgi💸♥️. Teşekkürler..."
Midas Para Kazandırmak Yerine Kaybettiriyor
Midas Para Kazandırmak Yerine Kaybettiriyor
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
21 Ağustos 2023 17:42
Midas Emir İşlemleri İptal Edilemiyor / Emir İşlemleri İle Satın Alınamıyor
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Enver
07 Temmuz 2023 18:47
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Midas İşlem Sorunları Ve Yüksek Ücretler Nedeniyle Büyük Maddi Kayıp Yaşadım

Baran