Midas Bloke Nasıl Kaldıracağım

01 Ekim 2023 22:59

Midas hesabımdan durduk yere çıktı şifremi giriyorum olmuyor. Parolamı unuttum yapıyorum olmuyor. Kimlik bilgilerimi özellikle itina ile doğru düzgün bir şekilde giriyorum olmuyor. Sonra hesap bloke yiyor neden acaba ya durduk yere hesaptan çıkıp bloke yiyor

03 Ekim 2023 17:52

Midasda blokem kalkmadı aradım Gmail'den yazdım cevap alamadım hala blokeli hesabım çok saçma hesabımdan durduk yere bloke yiyip açılmaması Gmail'den yazdım halde geri cevap alamadım aradım zamanda tamam Gmail'den bloke kaldırma işlemi yapacağız dediler ve hala kalkmadı?

03 Ekim 2023 17:51

02 Ekim 2023 13:10 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, sizi aradık ancak ulaşamadık. Midas hesap sahibi kullanıcının tarafımızla iletişime geçmesi gerekmektedir. Kimlik bilgileri ile farklı bir kişinin kullanımı tespit edilen hesaplar KVKK kapsamında kapatılmaktadır.

02 Ekim 2023 13:41

Gmail gönderim ne zaman açılır kimlik fotoğraflı bir şekilde midasin mailine

12 Ekim 2023 17:14

18 Eylül 2024 13:26
Midas Hesabıma Giriş Yapamıyorum
Sefa sonuçtan çok memnun

Sefa
13 Ağustos 2024 15:56
"Sorunum çözüldü, ilgilendikleri için çok teşekkür ediyorum"
Emirhan sonuçtan çok memnun

Emirhan
18 Haziran 2024 16:32

Musab
31 Aralık 2024 17:03
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Midas Hesabımda Beklenmedik Bloke Ve Bakiye Sorunu

Hüseyin