MG Türkiye Mg Zs Aracın Car Play İ Çalışmıyor. Doğan Grubu Sorumluluk Almıyor

08 Haziran 2023 08:45

Doğan trend grubunun satmış olduğu mg marka otomobilin Zs modelini 2022 yılı Eylül ayında Gaziantep bayisinden satın aldım. Henüz birinci ayında car Play çalışmamaya başladı. Sayısız kez aracımı servise bıraktım. En son on gün serviste kaldı. Garantisi devam eden araçta sorun çözülemiyor bir türlü. Orijinal yeni alınmış kablo kullanmama rağmen kablo değiştirmem gibi öneriler sunuluyor. Servisteki arkadaşlar son derece ilgili ve çözüm odaklı yaklaştılar ancak ellerinden bu kadarı geliyor. Genel merkeze yazmama rağmen dönüş sağlanmadı. Çok sayıda kişiye önerdiğim bu aracın ülkemizdeki dağıtıcısının daha duyarlı olması gerekiyor

Eyup
Eyup
18 Ağustos 2023 08:06

Bu şikayetim sonrası aracım servise yeniden davet edilerek serviste tamı tamına 3 hafta kaldı. Aracın multi medyası sıfır araçlarla değiştirildi fakat sorunlar devam etti. 3 hafta sonunda aynı sorunla aracım yeniden teslim edildi ancak Türkiye dağıtıcısından bana dönüş yapılmıyor. Sıfır araç aldım fakat video kayıtlarıyla ispatlı, servis aracında olmayan diğer sorunlarım çözülmüyor. Aracımın acil şekilde sıfır araç ile değişimini talep ediyorum

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Mg Zs Aracımın Ekranı Bozuldu

10 Ekim 2023 22:16
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Mg Türkiye- 10 Günlük Aracın Enjektörleri Yanmış

15 Ocak 2024 20:56
Mg Türkiye- 10 Günlük Aracın Enjektörleri Yanmış

15 Eylül 2023 15:50
Murat sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Zs Akü Ve Yazılımsal Sorunları

31 Temmuz 2024 17:58