Büşra sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 17:19

9 Eylül Pazartesi Tokat-İzmir Metro Turizm 15:00 otobüsünde güvensiz ve hijyensiz seyahat ediyoruz. Klima kopuk, yerler çerez ve toz pislik içinde camlar yağlı. Muavin ayakkabısını çıkarıp arkaya oturduğu için yoğun ayak kokusu geliyor. Havalandırma devamlı açık olmasına rağmen bilumum kokular devam ediyor. Araba çok eski yoğun şekilde sallanarak gidiyoruz. Araç sallandığı için her yerden sallantı sesi geliyor. Bazı fotoğrafları ekliyorum. Muavinin ayakkabı çıkarması kabul edilemez ayrıca hiç bakımı yapılmamış araçla yolcu taşıma tehlikesini nasıl göze alıyorsunuz. Sallantı videosunu ekleyebilirsem ekleyeceğim halk otobüsü gibi 16 saat sonrasında bu şekilde nasıl işe gideceğim ben.

Büşra
Büşra
13 Eylül 2024 15:49
Metro Turizmin Güvensiz Ve Hijyensiz Hizmeti

Çorum'da firmanın yazıhanesine gidip ilettik muavin değiştirdiler. Bununla kalmadı mola vermeden gittik Tokat'tan Ankara'ya sadece AŞTİ'de durdu ama yemek molası verilmedi. Buna karşın ikram da Ankara'dan çıkışta oldu sadece. Bunların hepsini geçiyorum en aymaz hareketleri de nerede ineceğimizi en az üç kez not almalarına rağmen İzmir'de indirmeleri gerekirken Kuşadası'na bıraktılar. Eksik ya da elindeki nota göre indirmen gereken yolcuyu takip edersin. Muavinin görevi budur ayrıca. İlk defa İzmir'e geliyorum yolu ben bilmem burada Metro Turizm yolcusuna neye göre hizmet veriyor hizmet anlayışı nedir. Firma bana ulaşsın bu yolculuğun ücret iadesini yapsın CİMER'e de yazıyorum.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 22:42
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 22:34

25 Eylül 2024 22:45
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 21:52

08 Mayıs 2024 15:32