08 Haziran 2024 15:23

8 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 10:00'da Metro Turizm firmasına ait otobüs biletim ile ilgili yaşadığım sıkıntı ve umursamazlık hakkında; 8 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 10:00'daki yolculuğuma işlerimden dolayı gidemeyeceğimden ötürü Metro Turizm müşteri hizmetlerine ait olan 0850 222 34 55 numarayı aradım. İlk aramamı saat 06:26'da yaptım. Biletimi Enuygun.com üzerinden almıştım. Bileti alırken iptal koşulu olarak 6 saat önceden iptal edeceğim yazıyordu. Bu konuyu biliyordum. Ancak ben iptal değil, bilet değişikliği istemiştim; yani akşam saatine uygun bir saatte Metro Turizm aynı hat üzerinde saat değişikliği yapmak istedim. Zaten biletin saat değişikliği ile ilgili not bölümünde de herhangi bir ibare ve uyarı bulunmamaktadır. Müşteri hizmetleri iptal edemeyeceğini, hatta değişiklik yapamayacağını ve 6 saat kuralına takıldığımı belirtti. Ben ısrarla iptal değil, bilet saatinin değişikliğinin yapılmasını istedim. Ve bilet saatine de 3,5 saat daha var olduğunu belirtmeme rağmen beni mağdur ettiler. 800 TL param boşu boşuna yandı. Bu nasıl bir firma, hiçbir zararları olmayacaktı. Biletin saatini değiştireceklerdi. Yine para kendi firmalarına kalacaktı. İptal etmeyeceklerdi. Kaldı ki ekte göndereceğim görsellerden anlaşılacağı üzere bilet değişikliği ile ilgili herhangi bir ibare bulunmamaktadır. Bu konuda firmadan bir geri dönüş ve gerçekten kurumsal bir firmaysa benim mağduriyetimi gidermesini bekliyorum.

Sibel
Sibel
08 Haziran 2024 15:38

Konu ile ilgili diğer şikayetime en uygun com. Firmasınında eklenmesi. Çünkü onların sitesinde bu bilet değişikliği ile ilgili herhangi bir ifade bulunmamakta.

17 Temmuz 2024 15:13

11 Temmuz 2024 18:40

15 Haziran 2024 09:19
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 09:34
Metro Turizmden Biletimin İadesini Alamıyorum