Metro Gastro Servisinde Çözülmeyen Müşteri Numarası Sorunu

13 Kasım 2024 12:32

Metro Gastro servis müşterisi olmak için defalarca başvuruda bulundum. Gerekli evrakları iş yerimi ziyaret edip aldılar, imzalar atıldı. Fakat yıllardır var olan müşteri numaramda ve işletme kodumda bir değişiklik yapılmış. Bundan dolayı bu servisten yararlanamıyor, alışveriş yapamıyorum! Sürekli kayıt bırakıyorum bu durumun düzeltilmesi ile ilgili, gerek mağaza personelinden gerek çağrı merkezinden. Fakat ne bir dönüş oluyor ne de sorunun çözümü ile karşımda bir muhatap bulabiliyorum.

13 Kasım 2024 12:39 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa sürede çözüme ulaştırmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Teşekkür ederiz.

18 Kasım 2024 17:42

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize yönelik inceleme süreci tamamlanmıştır. Çağrı Merkezimiz aracılığıyla size gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MetroGross'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Cihan
Cihan
19 Kasım 2024 11:23

2 sefer çağrı merkezi aradı ilgileniyoruz dediler mağaza yetkililerine iletiyoruz dediler ilk şikayeti yazdığımdan farlı hiçbir gelişme yaşanmadı ortada ne çözüm var ne de muhatap (! )

Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 22:38

Metro Grossmarket Diyarbakır 'da Aldığım Kıyma Bozuk Çıktı Kimse İlgilenmedi

27 Eylül 2025 12:10
Metro Grossmarket Diyarbakır 'da Aldığım Kıyma Bozuk Çıktı Kimse İlgilenmedi
metro-grossmarket-diyarbakir-da-aldigim-kiyma-bozuk-cikti-kimse-ilgilenmedi-1.jpg
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Metro Market Kozyatağı Online Sipariş Beceriksizliği

09 Aralık 2023 14:56
Aslıgül sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 03:39