Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Metlife Sigortam Klima Bakımı Yapmıyor

02 Eylül 2023 12:27

31.01.2023 tarihinde bankanın müşteri temsilcisi sigorta bilgisi vererek 4218342 poliçe numaralı Metlife poliçe yaptırdım. Poliçe içerisinde ücretsiz klima bakımı ya da kombi bakımı içeriyordu. Ücretsiz diye poliçeyi yaptırdım. Sonra birkaç kere arayarak klima bakımının ücretsiz olup olmadığını (poliçenin doğruluğunu) teyit ettirdim. 21.08.2023 tarihi saat 14:27 0(850)2220638 numaralı telefon arayarak talep oluşturmak istedim. Yaklaşık 15-20 dakika bekletip otomatik telefon kapanıyor. Bunu birkaç kez denedim aynı şekilde kapanıyor, hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Zorunlu Apple uygulamasını indirerek talep oluşturdum. Saat 15.51 de arandığımda bir poliçe böyle bir şey yok denildi. Ben sağlık poliçesi yaptırmak zaten istemiyorum. Çünkü zaten doktorum. Her yerde ücretsiz bir şekilde muayene ediliyorum. Sigorta poliçesini sadece klima bakımı ya da çilingir hizmeti vb. Şeyler için yaptırdım. Bu sigorta şirketi tarafından neden yanlış bilgilendirildim. Neden yanlış bilgilendiriliyorum. Kendimi kandırılmış gibi hissettim. Böyle yanlış bilgilendirilerek yapılan sigorta denetlenmesi ve gerekli ceza uygulamaları yapılması gerekli. Ayrıca bunlar yoksa ben paramın geri iadesi ve sigortamın iptalini istiyorum.

10 Ekim 2023 23:21

21.08.2023 tarihinde yaptığım şikayet henüz çözümlenmedi. Klima bakımı için yaptığım şikayeti çözeceğiz diye şikayetimi yayından bana kaldırttılar. İki aydır hala şikayetimi çözemediler. Temsilci "klima bakımı yapılacak siz haklıymışsınız" diyor. Çözüm için verdiği numarayı aradığımda " klima bakıma yapılmayacak" diyor. Klima Bakımı yapılamıyorsa ne diye klima sigortası yaptırayım. Ben salak mıyım? Sekiz aydır. Boşa para ödüyorum. Aman ha sağlık sigortası yaptırmayın Allah korusun ancak sizin ölümünüze gelirler. Bir de üstüne para alırlar. Gördüğüm en kötü sigorta şirketi. Resmen sizi yanlış bilgilendirerek sigorta yapıyorlar. Bir de kaza anında sağlıkçı göndereceklermiş. Ha ha güleyim bari 2 aydır çözemediğin problemde. Hemşireni de iki ay sonra gönderirsin.

04 Eylül 2023 08:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

08 Eylül 2023 10:15

Müşterimiz ile görüşülerek konu ile ilgili şikayeti çözümlenmiştir. Saygılarımızla, MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

08 Eylül 2023 10:33

Şikayet çözümlendi. Klima bakımı randevusu oluşturacağım. Teşekkür ederim.

28 Eylül 2023 15:52

Şikayetim çözümlenmedi. Her şey yalan sanırım paravan şirket?

20 Ekim 2023 07:58

Sürekli yalan söyleyen bir şirket sigorta yaptırmayın hala çözümlenmedi telefonla aranıp bakım bekliyoruz. Arkadaşlar size de hemşireyi öldükten sonra gönderirler. Bunlarda böyle hız varken

Ayhan sonuçtan memnun

26 Mart 2024 11:42
"Medlife sigorta şirketine yanlış yapılan işlemi düzelterek ödeme sağlanmıştır teşekkür ederim"
Metlife Sigorta Sigorta İptal Edildiği Halde Para İadesi Yapmadı
Metlife Sigorta Sigorta İptal Edildiği Halde Para İadesi Yapmadı

23 Nisan 2024 10:40
Metlife Şirketi Benden Onaysız Bir Şekilde Kartımdan Para Çekti.
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 18:58

28 Temmuz 2023 15:37
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 15:17