MESKİ Kese Kese Para Bırakmadı

MESKİ Kese Kese Para Bırakmadı
Berkin
21 Nisan 2024 00:24

Selamlar. Mersin Silifke Yeşilovacık Mahallesinde 1+1 yazlık bir dairem bulunmaktaydı. 80043407 numaralı MESKİ abonesiydim. MESKİ tarafından bu daireme su aboneliği yaptım ve abonelik esnasında 564 TL para ödedim. Evimi bir ay önce sattım ve aboneliği iptal etmek için MESKİ'ye başvurdum. Bana boş olan eve yanlış okumadan ötürü 1136.62 TL bana fatura çıkardılar. Evde oturmadığımı bu faturanın yanlış olduğunu söyledim ama bu faturayı ödetmeden aboneliği iptal etmediler. Bana ücreti geri ödeyeceklerini söylediler. 23.3.2024 tarihinde evimi sattım ve işlemleri başlattım. Aradan bu kadar zaman geçmesine ve defalarca aramama rağmen 15.4.2024 tarihinde ödemiş olduğum 565 TL'yi 262,66 TL olarak ödediler ve yine defalarca arama yaptığım için 17.4.2024 tarihinde 1.136,62 yanlış okuma sebebiyle ödediğim faturayı 814 TL olarak geri ödediler. Yapmış olduğum açmış olduğum şikayetlere hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar. Ödediğim paraları kese kese doymadılar kesmeye. Aradığımda paraların kesildiğini ama nereye kesildiğini söyleyen maalesef olmadı. Silifke MESKİ şubesine zaten ulaşmak mümkün değil. Lütfen sizden yardımlarını bekliyorum. En kısa zamanda lütfen beni arasınlar. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Ubeyd sonuçtan hiç memnun değil

Su Aboneliği İptal Edilmiyor, Param İade Edilmiyor

Ubeyd