Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Mert Optik'te Kırılan Güven Ve Çizilen Camlar

30 Aralık 2024 12:25

İzmir Agora AVM Mert Optik'ten mart ayında oğluma gözlük camı aldım. Satıcı beyefendi daha önce kullandığım camı küçümsedi ve iyi bir cam verdiğini, kırılma garantisi sunduğunu söyledi. Diğer markalarda camlar sürekli çizildiği için garantilerinin kalitesiz olduğunu belirtti, ama bu camın çok kaliteli olduğunu ve uzun süre kullanılabileceğini, çizilmeyeceğini söyledi. Tabii ki bir yıl olmadan cam çizildi. Cuma akşamı camı göstermeye gittim, satış elemanı değişmiş, bir bayan vardı. Camı gördü ve 'Aaa, çok kısa sürede çizilmiş, bu markada bu olmaması gerek' dedi. Resmini çekti ve 'Sizi bilgilendireceğim' dedi. Ancak atölyeye gideceği için çocuk gözlüksüz kalmasın diye eşim kendisine fiyat sordu, 'Şu an alsak ne kadar?' dedi. Beş bin civarı bir rakam söyledi. Bize şu an fazla geldi o rakam, diye yaptırmadık ve kendisinden haber bekledik. Bugün aradı ve garanti kapsamıyor dedi. 'Size satış yapan bey de yok artık, onun söylediği şeyleri ileteceğim' dedi. Ayrıca en tuhaf olanı, Mert Optik olarak bize indirim yapacaklarmış. İlginç olanı, akşam sorduğumuz fiyat bir anda iki katına çıktı. Biz yanlış anlamışız, yanımda eşim var teyit ettim, ona tekrar. Resmen dalga geçiliyor bizimle. O akşam ilgilenen kız bir anda 'Yapabileceğimiz bir şey yok' diyor. Satış elemanının dediklerini iletecek, tek yapabildiği o. Kesinlikle Mert Optik'ten bu saatten sonra bir şey almam! Satış elemanı değişince verilen sözler çöp!

Monika sonuçtan çok memnun

10 Aralık 2023 20:45
"Camların üretimde olduğunu biliyorum, sipariş mağazasında gerçekleştirdi. Benimle iletişime geçen bayan çok kibar ve markanın adına benden özür diledi. Şikayetimin sebebi markanın çalışanın yanlış, saygısız davranışı ve yanlış bilgi verirken hizmeti sağlanmaması. Bu noktada benimle konuşan Hanıma (Atasun Optik'in çalışanı değildir) anlayışı için teşekkür ederim."

15 Nisan 15:33

17 Temmuz 2024 19:20
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 10:36
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 19:33