Mustafa sonuçtan memnun

Mercedes Me Hakkında

09 Ağustos 2024 21:05

Mercedes araçlarda Mercedes Me diye bir uygulama var. Bu uygulama maalesef ülkemizde şu an için kullanılamıyor. Daha önce kullanılıyordu, her ne sebeple olduysa geçen yıl ağustos ayında kapattılar ve Mercedes arabaların bu yüzden bir sürü özelliğinden yararlanılamıyor. Bu sorun kimden kaynaklanıyor, bilemiyorum. Türk yetkililerden mi yoksa ithalatçı firma ülkenin koşullarını yerine mi getirmiyor, bunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz Mercedes tarafından. Çünkü devlete karşı olan yükümlülükleri yerine getirmesi gereken firmalardır. Dolayısıyla bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz ve biz de Mercedes araçların özelliklerini tam olarak kullanabilelim.

14 Eylül 2024 16:22

Mercedes Benz otomobillerde me uygulaması ağustos 2024 itibarıyla sınırlı da olsa açılmış. Ancak benim aracım 2024 olmasına rağmen entegre değil diyorlar halbuki daha önce 2017 model aracım vardı onda 2 yıl kadar kullandık. Daha sonra ne hikmetse kapattılar. Yeni araçlarda her türlü altyapısı olmasına rağmen niye devreye alınamıyor anlamak mümkün değil. Bu konuda Mercedes Benz çağrı merkeziyle yazışma yapıyorsun, adres olarak bağlı olduğunuz acenteye yönlendiriyor. Acentedeki personel Allah versin gayet nazik ama konularına çok uzak ve tatmin edici yanıt veremiyorlar. Gerekli eğitimi almamış gibi görünüyorlar lütfedip iki kelime yazmıyorlar. Benim gibi mağdur arkadaşlar bakın çok ciddi paralar yatırarak bu araçları aldınız. Bu fonksiyonları kullanamadıktan sonra neye yarar gelin bir kamu oyu oluşturalım. Gerekirse hukuki yollara baş vurup gerekenin yapılması sağlayalım. Neden? Mağdur olalım. Saygılarımla

12 Ağustos 2024 08:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
12 Ağustos 2024 09:53

Merhabalar ben bu konuyu daha fazla irdelemek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla orada yayınladım şimdi sizin bu şekilde cevap vermenizi de anlayamadım çünkü gerekli adımların atılmadığı izlenimi veriyorsunuz iyi günler

Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
23 Ağustos 2024 11:03
Mercedes-Benz Mercedes Türkiye Sattığı Araçta Bulunan Özelliği Aktif Etmiyor!

0 Km Mercedes'te İnternet Bağlanma Sorunu Ve Hizmet Zaafı

Cüneyt
17 Eylül 2024 16:31

Mercedes-Benz Me Özelliği Mağduriyeti

Ceyhan
06 Aralık 2024 12:59
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Me Desteklememesi

Emirhan