0 Km Mercedes'te İnternet Bağlanma Sorunu Ve Hizmet Zaafı

17 Eylül 2024 16:31

Mart ayında sipariş verdiğimiz Mercedes GLC180 aracımızı 16 Ağustos tarihinde teslim aldık. Aracın siparişi aşamasında satıcı yetkili firma tarafından Mercedes Me özelliğinin tarih belli olmasa da yakında devreye gireceği ve kullanabileceğimiz bilgisi verildi. Dün internette yaptığım araştırmada 19 Ağustos sonrası satılan araçlarsa devreye gireceğini görünce Mercedes müşteri hizmetlerini arayarak bilgi aldım. Bana 19 Ağustos öncesi hiçbir araçta bu özelliğin açılmayacağı, 19 Ağustos sonrası araçlarda kademeli olarak devreye gireceği söylendi. "5 ay bekledim. Bunun bilgisi verilseydi 3 gün bekler, sonra alırdım" dediğimde, "Mercedes bu şekilde açıklama yaptı, bize de bilgi bu şekilde verildi" dendi. Koskoca dünya devi bir marka, bir anda bir açıklama yapıyor ve 0 km alınan ve 3 gün erken alındığı için bu haktan yararlanamayan müşterisine herhangi bir ücretli/ücretsiz destek vermiyor. 15 senedir Mercedes kullanıcısıyım. Bir daha araba alırken Mercedes Türkiye'nin müşterisini düşünmeyen, yanında olmayan bu tavrını mutlaka değerlendirmeye alacağım

profile profile
17 Eylül 2024 17:14 (Şikayetten 43 dakika sonra)
Cüneyt
17 Eylül 2024 17:15

Bu eşsiz otomatik cevap için teşekkürler. Otomatik olmayan bir cevap verecek olursanız, zaten 4446244 ile görüşüp çözüm bulamadığım için buraya yazdığımı anlarsınız

Mercedes Me Hizmeti: Verilmeyen Sözler Ve Eksik Bilgilendirme

Salih
09 Kasım 2024 08:18

Mercedes-Benz Glc 180 Teslimat Gecikmesi Ve Fiyat Belirsizliği

26 Eylül 2024 13:25
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Servis Hizmetlerinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Yağmur
14 Ağustos 2024 21:37
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Me Desteklememesi

Emirhan
09 Eylül 2024 18:21
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Araç Teslimatının Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Cem