Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes C200'de Kullanılamayan Özellikler Sorunu

11 Ekim 2024 12:58

2023 model Mercedes C200 satın aldım. Forumlarda görmüştüm ama bu kadar olacağını düşünmemiştim. Aracın birçok özelliğini Mercedes Me Türkiye'de kapatıldığı için kullanamıyorsunuz. Sadece 2024 Ağustos sonrası çıkışlı araçlara Mercedes Me tanımlaması yapılabiliyor. Yeni Mercedes almak isteyenler için bunlara bir iki örnek, araçta dijital ışık var ama kullanamıyorsunuz, sesle komut birçok şeyi ya anlamıyor ya da desteklenmeyen özellik diyor, adaptif hız sabitleme var ama kullanamıyorsunuz gibi... Yani internetten videolar ya da tanıtımlar izleyip etkilenmeyin. Dünyada sadece Türkiye'de aracınızın özelliklerini kullanamıyorsunuz bu arada.

14 Ekim 2024 08:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Ekim 2024 10:07

Mercedes sağ olsun arayıp söylediklerimi teyit ettiler ama çözüm yok. Tesla ve BMW de sim sorunu yok. Onlar nasıl çözdüler ise mercedeste çözebilir. Ya da çözülemiyorsa servise çağırıp araçların tüm özelliklerini aktif etmeliler.

09 Kasım 2024 23:37

2023 model, markanın segment araç dediği c200 ALL terrain aracımdan, internete bağlanamıyorum, araçta var olan bir çok özelliği kullanamıyorum, en basitinden sesli komut, dijital light, telefondan araca erişim, vs vs. Tek söyledikleri 2024 ağustos sonrası araçlarda bunların yapılabildiği. Almanya'da araç tam dolu donanımla gönderiliyor ama Mercedes Türkiye ben Türkiye'de açmıyorum Mercedes me yi diyor. İnanılır gibi değil. Eqe eqs gibi uzay çağı araçlarda da durum bu şekilde. Sanayide bazı ustalar fahiş fiyatlara bu özelliği açabiliyor hem de.

23 Ağustos 2024 09:21
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes'in Söz Verdiği Özellikler Eksik

30 Ocak 2025 23:12