Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes C200 4 Matic Araçta Tekrarlayan Arıza Şikayeti

23 Ağustos 2023 17:45

Sıfır kilometre olarak almış olduğum W1KAF4DB2PF079397 şasi numaralı Mercedes C200 4 Matic aracımla 1 ay içinde üç kez aynı arıza ile karşılaştım. Araç seyir halindeyken, aniden sürekli olarak, tüm ikaz lambalarının yanması ve servise götürmem gerektiği uyarısını alıyorum.

Aracımı her seferinde İstanbul Gelecek Otomotiv Mercedes yetkili servisine götürdüm. İlk iki seferde, yazılımsal bir sorun olduğunu, yazılım güncellemesi yaptıklarını ve sorunun çözüldüğünü söyleyerek aracı bana teslim ettiler. Fakat her seferinde arıza tekrar etti.

Üçüncü tekrarda tekrar gidişimde, bu sorunla ilk kez karşılaştıkları için çözemediklerini söylediler. Mercedes ile iletişime geçtiklerini ve Mercedes teknik ekibinin gelip aracı inceleyeceklerini ve Mercedes teknik ekibinin çözeceğini söylediler.

1 aydır aracım serviste ve bana hala sorunun ne olduğuyla, sorunun nasıl çözüleceğiyle, sorunun ne zaman çözüleceğiyle ilgili bir bilgi aktarılmıyor. İstanbul Gelecek Otomotiv yetkili servisi, bana bilgi aktaramama sebebini, Mercedes’ten onlara bilgi gelmediğinden kaynaklandığını söylüyor.

Mercedes markasının beni böyle bir durumda bırakmasını beklemezdim. Yaşadığım problem nasıl çözülecek? Ne zaman çözülecek?

profile profile profile
24 Ağustos 2023 16:11 (Şikayetten 22 saat sonra)
Berkan
Berkan
24 Ağustos 2023 16:19

Verdiğiniz telefon numarasına da mail adresine de defalarca talep iletmeme rağmen hiçbir geri dönüşte bulunulmadı. İnsanları farklı yollardan hakkını aramaya iterek sonra size buradan cevap veremeyiz deme hakkına sahip değilsiniz. Çünkü verdiğiniz iletişim kanallarından da bir geri dönüşte bulunmuyorsunuz. İstanbul Gelecek Otomotiv Mercedes yetkili servisi bu durumla ilgili onlar size bir cevap vermez konuyu bize iletirler cevabını veriyor. Ama kendileri de sizden bir bilgi gelmediği için bana cevap veremeyeceklerini söyledikleri bir kısır döngü oluşmuş durumda. Buradan, Twitter'dan, Instagram'dan ve savcılık yoluyla sizden cevap almaya uğraşmayı, bu zahmetlere girmeyi bende tercih etmezdim. Ama bana başka çare bırakmadınız. Mercedes markasından bunu beklemezdim.

Afşin
Afşin

Aynı durum benim aracımdada var 800 km den beri aynı uyarıyı veriyor ve çalışmıyor akü kutup başını söküp takınca duruyor

Hakan
Hakan

Merhaba sorunu çözebıldınızmı bende de aynı sorun var servis çözemiyor

Çınar sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes C200 4 Matic 2024 Model Yazılım Sorunu

21 Eylül 2024 17:50