Mercedes-Benz Sıfır Arabanın Koltuk Dikişlerinin Açılması

Mercedes-Benz Sıfır Arabanın Koltuk Dikişlerinin Açılması
18 Temmuz 2024 23:21

2023 yılı Haziran ayında sıfır olarak aldığım GLB model aracımın teslim aldığım ilk gün, tespit edilen şoför koltuğu kinetiğinin çalışmamasından dolayı servise götürmem söylendi. Daha sonra İstanbul Esenler Davutpaşa servisinden randevu alarak aracı götürdüm. Yazılım yüklediler, olmadı. Parça talep ettiler. Bir süre sonra parça gelince kinetiği değiştirdiler. Daha sonra aynı koltuğun oturma alanının köşesinde dikişler açıldı ve koltuğun kinetiğinin yine bozulduğunu fark ettik. Şunu belirtmek isterim ki aracı çok hassas ve özenle kullanıyoruz. Yani kullanıcı kaynaklı bir durum söz konusu bile olamaz. Zaten servis bu durumun farkında ve tekrar parça talep edildi. Yine arızalı parça değiştirildi. Ancak sökülen koltuk dikişi garantiye girmediği söylendi. Aldığım ilk günden beri bu koltukta sorun yaşayarak mağdur olmama rağmen koltuğun garantiye girmediği söylendi. Koltukta sürekli bir işlem var ve ne tesadüf ki aynı koltuğun dikişleri açılıyor. Sökük kısmın resimleri aşağıdaki gibidir. Sökülen kısıma otururken bile müdahale edilemezken nasıl kullanıcı kaynaklı olabilir? Çünkü sökülen kısım köşede kalıyor. Bu kadar işlem görmüşken nasıl kullanıcı kaynaklı diyebiliyorlar anlamak zor. Sonuç olarak Mercedes bile insanlardan daha ne koparırım peşinde. Sıfır araba almışsın, sorsan en lüks arabalardan biri ama koltuğunun elektroniği çalışmaz, dikişleri atar ve garantiye girmez. Kötü müşteri memnuniyeti, kötü müşteri temsilcileri, kötü bir marka.

22 Temmuz 2024 09:23 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ahmet
22 Temmuz 2024 10:57

Garantiden Parça değiştirmek için aracın koltuğunu komple söktünüz daha sonra koltuğun dikişleri açıldı ve ısrarla garantiye girmez diyorsunuz. Bu mu çözüm anlayışınız. Koskoca Mercedes yaptığı hatayı düzelmemek için bu kadar ısrarcı olur mu? Bir de araç garantisi uzun olsun diye 3 yıllık bakım satın aldım. Bu mu sizin garanti anlayışınız. Çözüm merkeziniz hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Yine olmazsanız sadece buradan yazmayacağım. Tüketici Mahkemesi'ne de vereceğim

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
18 Temmuz 2024 23:13
Mercedes'in Garanti Algısı
Mercedes'in Garanti Algısı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Nefesoğulları Maslak Serviste Bozulan Parça İçin Ücret Talep Ediyor.

21 Kasım 2023 10:46
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz 2023 Model Sıfır Glc Motor Çatlağı

Selçuk
13 Eylül 2023 13:58
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Tülay
17 Ocak 15:15