Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz 2023 Model Sıfır Glc Motor Çatlağı

13 Eylül 2023 13:58

Haziran ayında sıfır aldığım 2023 model glc aracım aldıktan 15 gün sonra 1027 km'de iken soğutma maddesi ilave edin. Arızası verdi. Maslak'ta yetkili servis olan NEFESOĞULLARI'na 20.06.2023 aracı teslim ettim bir gün sonra suyunu tamamlayıp kontrolleri yaptık. Problem yok deyip aracı teslim ettiler. Yirmi gün sonra araç 3525 km'de iken yine aynı arızayı verdi. Aynı servise 10.07.2023 tarihinde aracı teslim ettim. Bir gün sonra suyunu tamamlayıp kontroller testler yapıldı. Problem yok denip tekrar aracı teslim aldım. Kabaca yirmibeş gün sonra 6760 km'de iken araç tekrar aynı arızayı verdi. Aynı servise 09.08.2023 tarihinde aracı teslim ettim. Bu sefer detaylı bakacağız uzun sürebilir dendi o zaman ikame araç istiyorum dedim. Uzun süre oyaladıktan sonra 22 gün sonra 31.08.2023 tarihinde ikame araç verildi. Fakat aracın arızasın tespit edemediler. 5 Eylül 2023 günü yetkili serviste sözlü olarak motor bloklarında çatlak olduğu dolaysıyla motor'un değişmesi gerektiği söylendi. Onayım bekleniyormuş. Değişim için. Ben kabul etmedim Mercedes TÜRKİYE'ye aracın yenisi ile değiştirilmesi talebimi telefon çağrı merkezi ve online çağrı merkezi üzerinden ilettim. Aracın motorunun değişmesi çok riskli bir iş montaj hatalarına çok müsait. Ayrıca motoru değişmiş bir sıfır araçta ciddi değer kayıpları yaşanır. 12.09.2023 tarihine kadar defalarca durum hakkında Mercedes'ten bilgi almaya çalıştım ve en sonunda 12.09.2023 tarihinde müşteri çözüm merkezinden bir hanımefendi tarafından aranıp değişim yapmayacaklarını beyan ettiler. Israrla yetkili biri ile görüşmek istediğimde servise yönlendiriliyorum ve arayan kişi yetkili olduğunu beyan ediyor o zaman sorularıma cevap verin. Diyorum bize gelen bilgi böyle diyor kimden geldiyse o bilgi onunla görüştürün diyorum yok diyorlar. Mercedes gibi sözde Premium bir markada muhatap alınmamak böyle kötü bir muameleye maruz kalmak gerçekten çok enteresan. Şu an geldiğimiz durumda arayan kişiye talebim yani bana doğuştan motor blokları çatlak olan aracın yenisi ile değiştirilmesini gözden geçirip bilgi verin dedim. Sonucun ne olduğu baştan belli müşterisine değer vermeyen bir marka olarak talebi olumlu dönüş yapmayacaklar. Almanya'dan motor siparişi verilecek en iyi ihtimalle 2 ay sürecek sonrasına bakacağız artık... Ayırca BMW 'den Mercedes'e geçtiğim için pişmanım Mercedes alacaklara duyurulur. Plakam 34 ghv 041.

profile profile profile
19 Eylül 2023 11:49 (Şikayetten 5 gün sonra)

Esin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz E180 Araç HKK

12 Eylül 2024 18:15

Mercedes Benz Servis Ve C200 4Matic Sıkıntıları

23 Ağustos 2023 11:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Nefesoğulları Maslak Serviste Bozulan Parça İçin Ücret Talep Ediyor.

21 Kasım 2023 10:46

Mercedes-Benz Glb-200 Aracıma Daha Binmeden Arıza Nedeniyle Serviste

03 Ekim 2023 00:07
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 10:33