Mercedes A180 Akü Sorunu

26 Eylül 2023 22:46

2016 sonunda büyük bir hevesle aldığımız Mercedes A180 Urban model oto, kullanıma başladıktan yaklaşık iki buçuk yıl sonra arızalandı. Çekiciyle servise gitti ve servis, aküsü bitmiş diyerek yeni akü takılması gerektiğini söyledi. Gerekçe olarak da çok kullanılmadığından akünün şarj olma yeteneğini kaybetmiş olduğunu ileri sürdü. Eyvallah dedik ve bedelini ödeyerek aracımız teslim aldık.

İki hafta önce yine aynı şekilde arızalandı ve aynı servis yine akünün bitmiş olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Gerekçe yine aynı. Araç az kullanıldığından dolayı akü beslenemiyor Muş. Çaresiz yine değiştirdik. Şaka gibi ama bugün yine çalışmadı ve gelen servis elemanı ara kabloyla çalıştırarak aracı servise götürdü. Umarım bu kez de akü bitmiş demezler.

Şimdi;

Periyodik servis bakımları hiç ihmal edilmemiş bir araçta bu bakım sırasında neye bakıyorlar acaba?

Bir aracın aküsünün bitmemesi için her gün şehirler arası yol yapması mı gerekiyor? Çocukları okula götürüp getirmek ve günlük alışveriş işleri için kullanım yeterli olmuyor mu?

Mercedes gibi dünya lideri bir marka, ürettiği ürünün arızasını tespit edebilecek yeteneğe sahip servis yetkilileri yetiştiremiyor mu?

Her iki üç yılda bir aküsü değiştirilen bir araç kullandınız mı siz hiç?

28 Eylül 2023 09:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Servis Hizmetlerinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Yağmur
14 Ağustos 2024 21:37
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
06 Kasım 2024 16:28

Garanti Süresi Dolmadan Çözülmeyen Akü Problemi

12 Şubat 08:39
Garanti Süresi Dolmadan Çözülmeyen Akü Problemi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Alana Termostat Ve Devirdaim Pompası Arızası Hediye

Gökhan
11 Ağustos 2023 18:48
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Sürekli Elektrik Ve Donanım Sorunları, Yol Yardım Ve Servis Desteği Yetersizliği

Ahmet
07 Temmuz 21:43