Mercedes Sizi Servis Dostu Yapar, Ailenizi Servis Kadar Görmezsiniz.:)

03 Ekim 2023 19:11

2016 yılında C200 d Mercedes otomobil aldım. Ben bu yaşıma geldim bu kadar kötü üretilen bir otomobil görmedim. Öncelikle motorunun Renault motoru olduğunu satın aldıktan sonra tesadüfen serviste öğrendim. Araçla çok fazla kilometre yapmamama karşın sürekli arıza çıkartmaya başladı, nox sensörü arızalarını hiç saymıyorum bile, Bursa otobanında normal bir hızla seyir halindeyken araç daha 80 bin km'deyken motoru patladı, yolda kaldık perişan olduk, Mercedes ufak bir bedelle sandık motoru garantiden değiştirdi. Sonrasında araç sürekli arıza çıkarttı, vites kolu vitese geçmediği için iki defa değişti, kontak bozuldu o değişti, zincir seti komple değişti, arabadaki yedek akü bile değişti. En son Ayvalık yolunda durup dururken manifolt çatlamış hava kaçağı varmış bunun da değişmesi gerekir dediler, gittiğim yetkili servis yapısal hata olduğunu garantiden değişmesi gerektiğini söyledi, ancak garanti süresi dolduğu için Mercedes bunu kabul etmedi, ben de arızayı resmi servisin yapmasını, ödemeyi ihtirazi kayıtla yapacağımı ve Tüketici yasasına göre aracın gizli ayıplı olduğunu ve seçimlik hakkımı kullanıp aracın yenisiyle değiştirilmesini isteyeceğimi söyledim. Şimdilik sesleri çıkmadı. Muhtemelen dava uzun sürer diye düşünüyorlar ama yanılıyorlar. Kısacası Mercedes diye ismine bakmayın. Hepsi aynı. Eşimin Toyota aracı var Toyota'dan şaşmayın. Ne yolda kaldı ne arıza yaptı, masrafsız. En iyi otomobil Toyota, inanın buna

04 Ekim 2023 10:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Cenk

Hilmi Bey merhaba geçmiş olsun, w205 kasa 2016 model C200d aracım var ve ben de aynısı yaşıyorum, 1 yıl oldu alalı en az 15 kez servise gitmişimdir. Siz dava açtınız mı? Ben dava hazırlığındayım, bu araçlarda kronik bir arıza var ve bu gizli ayıp. Ciddi bir mağduriyet yaşamam ve Avukat olmam sebebiyle dava açmak konusunda kararlıyım. Siz de dava açtıysanız benimle dava dosya bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? [email protected] Konuyla ilgili istişare de edebiliriz.

Aysun
23 Haziran 2023 15:50

Mercedes-Benz 2016 C200d AMG Sönmeyen Motor Arıza Lambası

Eda
07 Haziran 2024 16:01
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes C200'de Sürekli NOx Sensörü Arızası Ve Yüksek Masraf

Adem