Sapanca Mera Concept Bungalov Tatilim

15 Kasım 2023 15:48

Kasım ayında üç gün konaklamak istediğim Sapanca Mare Concept Bungalov'da ilk günümüz boşa gitti. Bungalov'a (Öyküm Villa) giriş yaptığımızda havuz suyunun henüz ısınmadığı ve birkaç saat içinde ısınacağı söylendi. Tekrar aradığımızda biraz uzun sürebileceği ama ısınacağı belirtildi. Ancak sabah hala ısınmamıştı. Talebim doğrultusunda başka bir bungalova geçirildim, ancak bir gün boşa geçti. Ücretini günlük olarak ödediğim sıcak havuzlu villada tatilimin bir gününde havuz suyu sıcak olmadığı için çocuklarım havuza giremediler. Bungalov değişikliği yapıldıktan sonra ısıtmada sorun olduğunu öğrendim. Şikayetimi ilettiğimde, günlük olarak ödediğim villanın sıcak havuzunu kullanamadığım için ücretimin bir kısmının iadesini talep ettiğimde, şaka gibi 500 TL gönderelim dediler. Sayfalarında aile işletmesi olarak tanıtım yapmışlar. İşletme sahibi E**** Bey ile görüşmek istediğimde telefon açma zahmetinde bulunmadı ve çalışanlarla irtibat kurmak durumunda kaldım. Öyküm Villanın görsellerindeki resimlerle gerçek hali arasında epey bir fark var. Temizlik yok. Bu şikayetimden sonra da (ben yerleştikten sonra) 'isterseniz temizleyelim' dediler. Odalarda yatak dışında koltuk görünüyor, o da yok mesela. Çözüm odaklı asla değiller.

18 Kasım 2023 16:20 (Şikayetten 3 gün sonra)
Umut
Umut
28 Kasım 2023 10:02

Ben mağduriyetimin giderilmesini talep ettim. Telefon kayıtlarınızı isterseniz gözden geçirin. Bana ilk gün konakladığım ancak havuzundan faydalanamadığım 1 ay öncesinde planlanan ve çocuklarımın hevesinin kursağında kaldığı o 1 gün için 500 TL geri ödeme teklif ettiniz. Ben de firma sahibi Ensar Bey yemek yesin benden o parayla dedim. Durum bu kadar net. Zaten ben sınırlı günde gelmişim 1 gün daha konaklama imkanım yok. İşlerimin arasında boşluk yaratıp çocuklarımla gelmişim ve çıkış yaptığım günden daha fazla kalamam zaten. Gerçekten hiç samimi değilsiniz. Her türlü şikayeti her türlü sosyal medya ortamında belirteceğimden emin olabilirsiniz.

Doğukan
Doğukan

Sıcak havuz Yok her yer de sinek var havuzun içinde Havuzun üstüne örttükleri plastik pis Para İadesi Yapmamak için müşteriyle kavga ediyorlar. Sapanca da bir çok kere tatil yaptım en kötüsü burası. Kesinlikle bir daha gelmem kendinizi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvururken bulursunuz.

Sapanca Bica Suit Isıtmalı Havuz Mağduru

20 Kasım 2023 08:27
Sapanca Bica Suit Isıtmalı Havuz Mağduru
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Poem Sapanca Bungalov'da Hayal Kırıklığı Tatili

17 Ocak 2024 02:14