Mengerler'de Ruhsat Karmaşası Ve İlgisizlik

Muharrem
19 Aralık 2024 12:46

İzmir Gaziemir Mengerler'e aracımın yağ eksiltmesi sonucu gittim. Mercedes C200d aracımın ruhsatını alıp turbo borusunu değiştirmem gerektiğini söylediler ve ücreti ödeyerek değişimi yaptırdım. Aracımı teslim almaya gittiğimde, ismini vermek istemediğim oradaki görevli anahtarı teslim etti. Ruhsatı nerede bulacağımı sorduğumda, aracın üstüne bıraktığını söyledi. Ben araca gidip ruhsata baktığımda bulamadım. Kendisiyle telefonla görüştüğümde, 'Biz oraya koyuyoruz, orada olması lazım, iyi bakın' gibi konuşmalar geçti. 4-5 gün ruhsatı acaba düşürdüm mü, ben mi kaybettim diye tedirgin oldum. Tekrar kendisini aradığımda, 'Ben size ruhsatı elden teslim ettim' dedim. Neden bana elden teslim etmediklerini sordum, karşıdaki hanımefendi ruhsatın diğer müşterilerle karıştığını ve bana 2-3 gün sonra buraya gelip alabileceğimi söyledi. Koskocaman Mengerler böyle bir hata yapar mı, tamam hadi yaptı. Ben o kadar gün ruhsatı aradım, benim bir suçum yok. 'Arabanın önüne takılan yıldızdan verir misiniz?' dediğimde hiç oralı olmadılar. Maksat yıldız değil, orada yapılan bir hata var. Sanki ben suçluymuşum gibi (siz ücretsiz mi istiyorsunuz gibi konuşmaları) davranmaları hiç hoşuma gitmedi.

19 Aralık 2024 14:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Aylarca Teslim Edilmeyen Araç, Yüksek Ücret Ve Belgelerin Verilmemesi Mağduriyet Yaşattı

İsmail
14 Ağustos 2025 21:33
İstanbul sonuçtan hiç memnun değil

Kapora İadesi Söz Verildiği Halde Yapılmadı

İstanbul
14 Temmuz 2025 11:49
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 11:01
Mengerler Mercedes C200 Kusurlu Araç
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Mengerler-Egemer Umursamazlığı

Batuhan