Memorial Hastanesi Bahçelievler'de Beklenmedik Ameliyat Ücreti!

06 Nisan 2024 13:26

Memorial Hastanesi Bahçelievler şubesi, Yönetim kurulu ve ilgili kişilere, Önemli ve Acildir. 31 Mart'ta ayağım düşme sonucu üç yerden kırıldı, hastaneye gittim. Titanyum platin takmak için 270.000 TL ameliyat fiyatı verdiler. Bir şeyler daha yaparız diyerek 250.000 TL'ye sözle indirebileceklerini söylediler, şahitlerim var. Ameliyat sonrası fazla malzeme kullandık diyerek ücreti 380.000 TL'ye çıkardılar. Böyle bir durumu bir hastaya veya müşteriye söylemek doğru değil, herkesin bir bütçesi var ve hesabını ona göre yapıyor. Ameliyat öncesi yapılan testlerde kanımda hepatit c virüsü olduğu söylendi ve bu durum ameliyat için sorun teşkil edebilir denildi. Ancak, Çorlu v*** Hastanesi'indeki doktorum, bende hepatit c virüsü olmadığını, Covid hastalığı geçirdiğim için kanımdaki antikorların değerleri etkilediğini söyledi. Bu bilgiyi Memorial doktoruna ilettim, onlar da hepatit c virüsü olmadığımı teyit ettiler ve bu kan testi için benden fazladan 11.000 TL ücret aldılar. Ameliyat öncesi çekilen filmlerle doktor bey, nereye ne takılacağını bana açıkladı. Hastaneden çıkabilmek için, acılar içindeyken 6 saat fiyat pazarlığı yaptım ve sonunda 310.000 TL'ye anlaştık. Böylece ücreti 60.000 TL fazlasıyla ödemek zorunda kaldım. Hastaneyi mahkemeye vereceğim ve avukatıma ameliyat öncesi 270.000 TL'lik teklif evraklarını verdim. Hastane yönetim kurulunu yakından tanıyorum ve durumu onlara da ileteceğim, gerekenin yapılacağını düşünüyorum. Ameliyatımı yapan Prof. Dr. *** *** işini güzel yaptı. Sonuç ve değerlendirmem: Başta konuşulan fiyat ile sonradan çıkarılan fiyat farklıydı. Bu, hastanenin en büyük hatalarından biri ve çok şikayet var. Aynı ameliyatı farklı hastaneler 125.000 TL civarında yapıyorlarmış, sonradan öğrendim. Hastanede dört gece kaldım, yemekler çok kötüydü ve yemek servisi yapan personelin suratlarında mutsuzluk vardı.

06 Nisan 2024 14:09 (Şikayetten 42 dakika sonra)
15 Nisan 2024 17:45

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:44

Memorial Ataşehir Hastanesi'nde Yaşadığım Korkunç Deneyim Ve Haksız Ücretlendirme

21 Haziran 2024 15:23
memorial-atasehir-hastanesinde-yasadigim-korkunc-deneyim-ve-haksiz-ucretlendirme-1.pdf
Mirsad sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Beklenmedik Ücret Ve İade Süreci Sorunları

03 Kasım 2024 20:57