Gül sonuçtan hiç memnun değil

Meis Turizm Midilli Turu İçin Vaat Ettiği Hizmeti Vermedi

15 Ağustos 2024 16:24

Meis Turizm ile 9-11 Ağustos 2 gece 3 gün Midilli turuna katıldık. Tur başladığı andan son ana kadar tam bir hayal kırıklığı idi bizim için. Bizlere verilen 3 günlük tur programına hiçbir şekilde uyulmadı. Tur programında yazan bir çok yeri ve Midilli merkezi hiç göremeden geldik.

Tur programına uyulmadığı gibi konaklamamız için götürdükleri otel hayatımda konakladığım en kötü, en pis oteldi. Turdan döneli 3 gün oldu ama hala o odanın pis kokusu ve görüntüsü gözümün önünde. Aslında tur programında konaklanacak otelleri yazmışlardı ve ben turu satın almadan önce belirttikleri 3 yıldızlı otellerin sitelerine girip tek tek incelemiştim ve hepsi güzel, temiz otellerdi. Ancak bizi konaklamamız için götürdükleri otel vaat ettikleri otellerden birisi değildi. Otelin ismini gösteren bir tabelası bile yoktu. Sanırım otel bile değildi. Pansiyon dersem de sanki pansiyonlara haksızlık etmiş olacağım. Odalar pisti, hijyen diye bir kavramdan haberleri olmadığı için kahvaltıda verdikleri domates ve peyniri soğuk suyla hazırlamak zorunda kaldığımız poşet çayla içmeye bile korktuk. Ha bu arada o çaya benzeyen içeceği alabilmek için de en az 20 dakika sırada beklemeniz gerekiyordu. O kadar kötüyse nasıl o kadar kalabalıktı diye düşünülebilir. Çünkü Meis Turizm'in aynı tarihli tüm otobüsleri (sanırım 5 otobüs) ve Kaz Dağları’ndan gelen birkaç otobüste o otelde konaklıyordu. Otelde konaklayan tek bir yabancı yoktu.

Ayrıca rehberimiz adayı anlatmak yerine sürekli kendisini ya da başkaları ile ilgili dedikoduları anlattı. Otobüste sayım yapmadığı için defalarca insanlar kaldı ve taksi ile dönmek zorunda kaldılar. Tur için ödediğimiz ücrete programda bahsedilen Sirtaki gecesindeki yemek dahildi güya ama o yemekte tam bir fiyaskoydu. Yemek diye bir şey yoktu, 8 çeşit olduğu söylenmesine rağmen 6 çeşit meze ile o geceyi geçiştirdiler. Ha bu arada o 6 çeşit meze tabağını 4 kişi paylaşmak zorunda idi. Çoğu kişi doymadığı için extra sipariş vermek zorunda kaldı. Daha da kötüsü taverna, kişi sayısının çok üstünde rezervasyon aldığı için bazı arkadaşlarımız ayakta kaldı hoş olmayan tartışmalar yaşandı.

Özetlemem gerekirse tur başladığı andan son ana kadar tam bir fiyaskoydu.

Bizi 3 gün boyunca mağdur ettiği ve vaat ettikleri hizmeti vermedikleri için Meis Turizm'e ödediğimiz ücretin iadesini talep ediyoruz.

meis-turizm-midilli-turu-icin-vaat-ettigi-hizmeti-vermedi-1.pdf

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Meis Turizm Midilli Turunda Rehber Ve Hizmet Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

30 Temmuz 2025 18:57

Meis Turizm Rehber İle İlgili Sorunlar

25 Nisan 2024 13:40

28 Temmuz 2024 19:03
Alev sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 21:56

Meis Turizm 2 Gece 3 Gün Midilli Turu