Alev sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 21:56

Ben insanlık adına 3 gün boyunca 2 çocuğum ve eşim ile birlikte onca para verip çektiğimiz sıkıntıları anlatmayı boynumun borcu bilirim ki biz pişman olduk. 9-11 Ağustos tarihleri arasında Yunanistan midilli gezisi için almış olduğumuz 4 kişilik tur tam bir fiyasko. 3 gün boyunca 50 kişiyle gezmek zorunda olduğumuz otobüs, milattan önce kalan cehennem sıcağında kliması çalışmayan bir araçtı.

Ellerimizde kağıttan yaptığımız yelpazelerle serinlemeye çalışmaktan rehberin anlattıklarını dinleyip etrafı dahi izlemek tam bir zulüm oldu. Herkes için. Hele ki kaldığımız otel içler acısı ki fotoğrafları da ekte koyuyorum görün diye. Otelin adı sanı yok, öyle broşürde yazan oteller asla değil. İzbe bir ara sokakta ve otobüs otelin önüne bile giremediği için valizlerimizi 300 metre yürüyerek taşımak zorunda kaldık çoluk çocukla.

Gel gelelim o otel odalarına. Pislik içerisinde, klozet kapakları kırık, temiz diye konulan havluların içerisinden yumak yumak saç kılları ve pis lekeler vardı. Banyolarda ne şampuan ne tuvalet kağıdı vs... Sadece 3-4 personelle işleri yürüten izbe pislik içinde bölme bölme şeklinde sözde bir otel! Gel gelelim programa dahil olan sirtaki gecesine. Yemek adı altında her 4 kişi için ortaya bırakılmış 5 çeşit meze sadece.

Bizler meze sonrası ana yemek beklerken adamlar tabakları toplayıp 3-5 şarkıyla geceyi bitirdi. Yemek için gittiğimiz yerden aç kalkıp yine karnımızı başka bir yerden ekstra ücret ödeyerek doyurduk. Yani öyle 2 gece 3 gün turda yok kahvaltı ve sirtaki dahil verdikleri o fahiş fiyata kanıp da iyi bir şeyler beklemeyin. Yemek içmek her şey cepten onca verilen para üstüne.

Ve tüm bu şikayetlerimizi rehber h... N beye iletmemize rağmen aldığımız tek cevap 'çok haklısınız ama şikayetinizi tur sahibine ilettim' demekten öteye gitmedi. Bunca insan bu kadar para verip de keyif almak yerine resmen 'geçsin şu 3 gün de bir an evvel gidelim' derdinde pişmanlıkla döndük maalesef.

Buradan size sesleniyorum meis tur ve sahibi ö** bey, madem kapasiteniz dışında bir talep var ve siz de böyle kalitesiz bir hizmet sunacaksınız, yapmayın. Allah aşkına bunca insan zar zor yılda bir kez tatil yapabilmek için denkleştirebildiği bütçesini böyle mutsuz ve sonucunda pişmanlık duyarak dönecekse bu bir hak ve vebaldir ve ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum...

Kayhan
Kayhan

O turda ben ve ailem vardık, hem de 8 yaşında oğlumuzla... Aynen katılıyorum başlık açan hanımefendiye. Tek fark bizim odada soğuk su yoktu! Zaten konaklanan (otel diyemiyorum maalesef) yer sahibi kadın nasılsa dillerini anlamıyoruz diye saydırıp duruyordu. Ona da bir takım aksilikler yansıtılamadı... Rehber desen 3 lafından biri ananesi ve ananesinin annesinin orada yaşadıkları ve anılarıydı... Paranızla rezil oluyorsunuz bulaşmamanızı tavsiye ederim!

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Meis Turizm Midilli Turu İçin Vaat Ettiği Hizmeti Vermedi

15 Ağustos 2024 16:24