Meis Turizm 2 Gece 3 Gün Midilli Turu

01 Ağustos 2024 12:51

Bu maili firmaya da attım ancak 2 haftadır dönüş yapılmadı. "Merhabalar, 19 Temmuz Ayvalık hareketli 2 gece 3gün Midilli turunuza 4 kişilik aile olarak katıldık. Ancak ailece hayal kırıklığı yaşadığımızı belirtmek isteriz. İşletmenize arkadaşımızın tavsiyesiyle memnuniyet umarak güvendik. Ancak turda yaşadığımız bazı olumsuzlukları sıralamam gerekirse;

-Turyol seferinin arızası ile tur içeriğine 1,5 saat geç başlamak zorunda kaldık.
-Midilliye vardıktan sonra orada 1 saat liman etrafında amaçsız 1 saat oyalandık.
-Çarşı gezisine başladığımızda ise tüm dükkanlar kiliseler kapalıydı ve hiçbir yerin içini göremedik, boş sokaklarda duvarlara bakarak sıcakta gereksiz kavrulduk...
-uzo fabrikasına gezi olduğu söylenmişti ki diğer gruplar bunu yapmışlar, biz yapamadık...
-Midilli sahilinde yürüyemedik. Tüm zaman boş ara sokaklarda amaçsız geçti.
-Verilen otobüsün kliması doğru düzgün çalışmıyordu ve bu çağda çok zor olmasa gerek internet erişimi yoktu. Eski ve bakımsız bir otobüstü.
-Otele vardığımızda gün boyu sıcaktan bunalmamıza rağmen, (Melami otele yerleştirildik) havuza girmek istedik ancak havuz kirliydi, otelin odaları tozluydu, kızım alerjik sorunlar yaşadı. Oda değişimi istediğimizde işletme uygun odası olmadığını belirtti.
Diğer 2 gün ilk gün yapılamayan geziler yapılabilirdi, program tamamlanabilirdi ancak bu yönde bir çaba gösterilmedi.
-Rehberimizin genç ve dürüst bir insan olduğuna kuşku yok ancak tecrübesi yetersiz, organizasyon, bilgilendirme açısından sahiplenici değildi.
-İlk günün akşamına kendi başımıza ne yapacağımızı bilmeden 18:00 itibariyle tozlu odada kaldık ve ortak plan program olmaması can sıkıcıydı.
- Genel olarak bir daha tur tercih etmememize ikna edecek çok şey yaşadık ve ödememizin hakkını alamadığımızı düşünüyoruz.

Dolayısıyla tur ücreti ödememizin kısmen (%35lik kısmının) geri iadesini talep etmekteyiz. Gereğinin yapılmasını rica ederim."

Tur Organizasyonunda Yaşanan Sorunlar Hakkında Şikayet

24 Temmuz 2025 14:43
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Meis Turizm Midilli Turu İçin Vaat Ettiği Hizmeti Vermedi

15 Ağustos 2024 16:24
meis-turizm-midilli-turu-icin-vaat-ettigi-hizmeti-vermedi-1.pdf
Faik sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 18:01
"Mağduriyetimizi giderdiği için ve duyarlı davrandığı için escan ailesine teşekkür ederim."
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Meis Turizm Midilli Turunda Rehber Ve Hizmet Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

30 Temmuz 2025 18:57