Medtronic Garanti Kapsamındaki Pompa

20 Mart 2024 15:48

Kullandığımız pompa motor hatası verdi. Pompamız garanti kapsamında olduğu için yeni pompa göndereceğini 1 hafta önce söyledi. Üzerine bir hafta geçti şimdi de ellerinde gönderecekleri pompanın olmadığını söylüyorlar. Garanti kapsamındaki pompa bozulduysa bunun yenisi gelinceye kadar telafisini yapmaları gerektiği halde bizi kalem iğneyle durumu idare etmemiz gerektiği söyleniyor. Bölgemizdeki acil servise başvurarak bu durumu halletmemiz gerektiği söyleniyor. Maalesef böyle bir firmanın bizi sağlık ile ilgili bu şekilde mağdur etmesi hiç kabul edilebilir durum değil.

20 Mart 2024 15:34

Garantisi olan insülin pompası motor hatası verdi. 1 hafta önce firma ile görüştüm. Garanti kapsamında olduğu için yeni pompa göndereceklerini söylediler. Ancak bir hafta geçmiş olmasına rağmen pompa elinize ulaşmadı. Şimdi de ellerinde gönderecekleri pompanın olmadığını belirtiyorlar. Garanti kapsamındaki bir pompa yoksa yenisi gelinceye kadar bunu telafisini firma yapması gerekiyor ama çok saçma bir şekilde bana acile gidip insülin kalem iğnesi talebinde bulunma söyleniyor. Tip 1 diyabet hastasına acilde ancak o ara şekeri yüksekse müdahale edilir. Onu dışında böyle bir hastaya acilde başka bir şey yapılamaz. Simdi size soruyorum biz kaç gün boyunca acile gideceğiz

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İnsülin Pompası Problemi

05 Ağustos 2024 20:28
Medtronic İnsülin Pompası Problemi

13 Eylül 2024 02:24
Medtronic Bozuk Sensör Ve Pompa
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Medtronic İnsülin Pompası: Erişilemeyen Destek Ve Hayati Tehlike

31 Ekim 2024 11:48