Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Medistanbul Hastanesi Hastane Cerrahi İşlemleri Ve Hasta Memnuniyeti Üzerine Değerlendirme

07 Mayıs 2024 19:51

Med İstanbul Hastanesi'nin hizmet kalitesinden memnun kalmadım. Gördüğünüz üzere yapılan işlemde deformasyon mevcut ve meme protezi operasyonunda bir protez diğerinden küçük kalmış. Operasyondan 1,5 ay geçmiş olmasına rağmen, Dr. O*** Bey'e büyük bir meme protezi istediğimi belirtmeme rağmen, kendisinin istediğim protezi taktığını ifade etti. Protezin seçimini ben yapmadım ve bu işlem için 5.500 Euro ödeme yaptım. Hasta haklarımı aramak için gerekli mercilere başvuracağımı belirtmek isterim. Bana yapılacak işlemle ilgili imza attırıldı ancak durumda bir iyileşme olmadı. İmza atmam, onların haklı olduğunu gösterecek şekilde kullanılıyor. Bozulan psikolojim sebebiyle alacağım raporu da mahkemeye sunmayı düşünüyorum.

Nurcan
Nurcan
24 Mayıs 2024 19:05

Med İstanbul hastanesinin yapmış olduğu ameliyat sonrası deforme olduğuna dair başka cerrah Dr. Rapor aldım ve o sonuç onlara artık avukatım ilgilenecek

Yanlış Tıbbi Müdahale Ve Saygısız Davranış

25 Mart 2025 00:08

Academic Hospital Ameliyat Ücreti Ve Destek Eksikliği Mağduriyeti

23 Kasım 2024 20:16
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 20:21