Medisana Baskül Mağduriyeti Ve Sorunu İletecek Muhatap Bulamamak

07.05.2024 tarihinde Ankara Media Markt (Metromall AVM) den eşim ve kızımın Anneler Günü hediyesi olarak aldığı Medisana marka baskül [ 1149 TL ] sürekli farklı kilolarda tartıyor, baskül üzerindeyken ekran gelmiyor ve sürekli error veriyor. Bu kadar kısa sürede sıkıntı çıkaran ürünle alakalı firmanın internette bulunan mail adresine mail atıyorum fakat mail adresten geri dönüyor. Yine internet sayfalarında bulunan iletişim numarasını arıyorum Gold master çıkıyor. Değişim ve ya iade talebim vardır. Dönüş yapılmasını bekliyorum.

13 Mayıs 2024 08:58 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Cihazınızın bakım, onarım ve yedek parçası için size en yakın yetkili servislerimize başvurunuz. Size en yakın yetkili servislerimize ulaşmak için yararlanabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Necibe
13 Mayıs 2024 09:03

Ben bakım onarım ya da yedek parça istemiyorum kutusundan arızalı çıkan ürünün yenisi ile değiştirilmesini ya da paramın iade edilmesini istiyorum.

Şikayet Var Polosmart Baskül

BİM marketten bir hafta önce baskül aldım, ancak yanlış tartıyor ve ekranı kapanıyor. Acaba param boşa mı gitti, ne yapm...