Gizem sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 15:13

Medipol Üniversitesi Hastanesi Pendik'te, 24 Ekim günü devlet ambulansı ile hastanelerine götürülüp acil MR çekimi için hastaneye ambulans tarafından kırmızı alan olarak giriş yapılarak bırakıldım. Ambulans yetkilileri tarafından acil MR yapılması gerektiğini söyleyerek hastane yetkilileri de bunu kabul ederek girişimi sağladılar. Ancak ambulans gittikten sonra radyoloji bölümünde çalışan olmadığı söylenerek beni ağrılarım için tam olarak 48 saate yakın süre beklettiler, ağrılarım azalmadığı için morfin verilip, randevuların dolu olduğunu, ancak boşalırsa MR'a girebileceğimi söylediler. Daha sonrasında, bizlerin tepki vermesi ile hastane yönetimine şikayetimizi ilettik ve aniden gece 2-3 sularında MR'a alındım. Daha sonrası daha da sıkıntılıydı; beyin ve sinir cerrahisi beni görmeden, muayene etmeden ve asla yargımı dinlemeden MR sonucunu eşime verip fizik tedaviye gönderdi. Tabii ki bu süreçte tüm hastane şahididir ki ben ağrılardan dolayı yürüyemez halde, sedye ile hastaneye gelip gidiyordum. MR sonucundan sonra raporlamasının 10 gün süreceği söylendi ve ne yazık ki fizik tedavi bölümü de tedavi yapamayacağını, beklememi istediler. Bizler yine şikayet ederek ve yönetime giderek 10 günde çıkacak raporu 2 saatte çıkarttırdık! Yani hakkınızı aramasanız 10 gün sancılar içinde bekleyecektiniz. Tedavi başladıktan sonra, hiç kimse beni muayene etmeden yanlış tedavi uygulandı ve farklı doktorlara gidince anladık ki ağrılarım iyileşmek yerine artmaya devam ediyordu. Başka doktorların daha detaylı MR istemesiyle ve en önemlisi, hastanenin benim devlet ambulansı ile kırmızı alandan giriş yapmama rağmen özel sağlık sigortamdan yaklaşık 5000 TL MR ücreti kesilmiş, üstüne muayene parası alınmıştı. Kısacası, hastane beni özel sağlık sigortalısı olarak görünce, her şeyi sanki ben özel olarak gidip yaptırmışım gibi, bana hiçbir bilgi verilmeden ücretlendirilmiş! Şimdi hem bilgim dışında alınan ödemeler, hem hastane politikası, yapılan baştan savma tedavi yöntemleri, hem de doktorun hastayı görmeden farklı departmanlara yönlendirmesi konusunda tüketici haklarımı kullanarak ve hastanenin ne kadar süredir beni mağdur ettiği, 35 gündür iyileşmemin, çektiğim acıların ve sıkıntıların tamamen onlar yüzünden olduğunu bildirerek gerekli hukuki işlemlere başlayacağım.

Medipol Hastanesi'nde MR Raporu Ve İletişim Sorunları

27 Ocak 2025 16:39
Akif sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 09:24
"Sorunu çözerek tedavime başlayan Medipol Pendik Hastanesi fizik tedavi birimi çalışanlarına teşekkür ederim."

Hastane Randevu Ve İletişim Sorunları Mağduriyet Yarattı

07 Ağustos 2025 14:13