Medipol Sağlık Grubu Sigortadan Provizyon Almadan Muayene Odasına Yönlendiriliyorum!

01 Ağustos 2024 09:03

31 Temmuz 2024 saat 14:14'te Medipol Mega Hastanesine iç hastalıklarına gribal enfeksiyon şikayeti ile muayene olmaya gittin. Tamamlayıcı sağlık sigortamın olduğunu beyan ettim provizyon alınıp muayene olmak istedim. Bunu yapmadılar önce kimliğim onlarda kaldı sonra muayene odasına yönlendirildim ve doktor tanısına göre provizyon alacaklarını ilettiler sigorta karşılamazsa 1750 TL muayene ücreti ödemem gerektiğini söylediler. Geldiğiniz şikayet kronik olabilir tanı öyle konabilir. Varsayım ile ilerliyorlar ve insana kronik hasta muamelesi yapılıyor. Gribal enfeksiyon şikayeti ile geldim ve mevsimsel olabilecek bir şeydir. İlk muayenede yapılır direk kronik tanı konamaz. Muayene işlemleri sonrası ilgili kan tahlili vs. Bunları zaten tamamlayıcı sağlık sigortası karşılıyor ve günün sonunda gerçekten kronik tanı konursa yarın ya da daha sonra tekrar aynı şikayet ile gidilirse evet sağlık sigortası karşılamamasını anlarım. Dediğim gibi insanlara müşteri, para gözü ile bakılıyor sağlık ikinci planda tutulmaktadır. Konuyu Alo 184'e aktarıyorum maalesef bir şey yapamıyoruz sistem böyle deniliyor Alo 170 yönlendiriliyorum onlarda anlıyorum diyorlar çözümleri yok. Tamamlayıcı sağlık sigorta firması Ana Sigortayı arıyorum durumu bildiriyorum onlar da bir şey yapmıyorlar özel hastanenin işleyişine karışamayız diyorlar. Umarım konun başında anlattığım husus dikkate alınır.

Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Bağcılar Özel Sağlık Sigortası Olduğu Halde Para İstiyor

15 Ağustos 2024 21:10

Medipol Hastanelerinde Tahlil Karmaşası

25 Mart 2025 08:00
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:15
hastane-onayi-sonrasi-beklenmedik-ek-ucret-talebi-3.pdf
hastane-onayi-sonrasi-beklenmedik-ek-ucret-talebi-2.docx
hastane-onayi-sonrasi-beklenmedik-ek-ucret-talebi-1.pdf
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Sigorta Bilgisi Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

31 Ekim 2024 12:35
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 16:36

Medipol Sağlık Grubu Kategorileri