Ankara Medicana Hastanesi Ağız Ve Diş Sağlığı Bölümü Şikayeti

21 Ocak 2024 22:38

14 Kasım tarihinde Ankara Medicana Hastanesi Ağız diş sağlığı bölümüne gittim. Doktora durumumu anlattım. Diş filmi çektiler ve ben doktora implantın çıkarılması gerekiyormuş siz yapar mısınız diye sorduğumda ben bu dişi kurtaracağım dedi. Gittiğim gün kaplamayı çıkardı ve bir şeyler yaptı. Sonra da beni başka bir odadaki doktora yönlendirdi. Tedavinizi birlikte yürüteceğiz dedi. O doktor da diş etimi iyice tahriş etmekten başka bir şey yapmadı. Acılarıma dayanamayıp bir sabah erkenden gittim ve diş filmimi vermelerini, kaplamamı takmalarını, bir daha da kendilerine gelmeyeceğimi söyledim. Oturup sakinleşmemi, yeniden diş filmi çekip duruma bakacaklarını söylediler. Bana ilk müdahaleyi yapan doktor yeniden acı çektirerek işlem yaptı sonra da bana üç dört gün çok şiddetli ağrım olacağını söyledi. Ne bir ağrı kesici, ne bir gargara ne de antibiyotik yazmadı. Gece şiddetli bir ağrı yaşadım. Ertesi gün yüzüm çene altıma kadar şişmişti. Bugün başka bir hastaneye gittim. Doktor diş kemiğimde erime olduğunu implantın çıkarılması gerektiğini ve diş kemiğimle ilgili tedavi görmem gerektiğini söyledi. Boşa geçen zamana mı, çektirdikleri acılara mı, benden aldıkları 5 bin 400 TL'ye mi üzüleyim

24 Ocak 2024 11:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Hizmet Alamadan Yüksek Fatura Şoku

03 Ekim 2024 12:52
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süren Tedavi Ve Yanlış Uygulamalarla Mağduriyet

11 Mart 2025 16:44
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Bakanlığına Bağlı Hastanede Alerjik Reaksiyon Riski

25 Aralık 2024 15:32