Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Rapor Çakışması Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

22 Ekim 2024 12:15

İstanbul'un Maltepe ilçesinde devamlı gitmekte olduğum Maltepe Medical Park hastanesine, geçtiğimiz günlerde sağ ayak bileği burkulmasından dolayı tedavi ve muayene amaçlı gittim. 7 Ekim - 11 Ekim tarihleri arasında hastanede acil doktorunun yazmış olduğu "4 günü kapsayan istirahat raporu" sistemde gözükmediği için hastaneye, çalışanlara ulaşarak durumu çözüme ulaştırmaya çabaladım. Bana ulaştıklarında, raporun yazıldığı günden hemen önceki gün 1 günlük raporla çakıştığını ve bu yüzden bu yazmış oldukları 4 günlük istirahat raporunun geçerli olmadığını söylediler. Oraya geldiğim günden önceki gün farklı hastanenin yazmış olduğu 1 günlük raporu biliyordum, bunu o an dile getirdim, ancak bana rapor çakışma gibi bir durumdan bahsedilmedi. Bundan söz edilmedi ve o an sisteme girildiği söylendi. Aradan geçen günlerde doğal olarak rapor gözükmediği için işyerimde "4 gün yok" olarak gözüktüm ve hem maddi hem de manevi olarak iş yerimle aram açıldı. Hastanenin bu sorumsuzluğuyla ilgilenmediğini, çözüme kavuşturmayarak beni ortada bıraktığını ve elimdeki belgelerle, kanıtlarla gerekli mecralara şikayet edeceğimi, hukuki yollara başvuracağımı, buradan ilgili yetkililere ve mecralara bildirmek istiyorum.

30 Ekim 2024 09:02 (Şikayetten 7 gün sonra)

Atila sonucu yetersiz buldu

05 Temmuz 2025 13:33