Nimet sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Haksız Yere Ücret Talebi

Medical Park Hastanesi Haksız Yere Ücret Talebi
19 Nisan 2024 21:21

Merhaba, Medical Park Gebze Hastanesi Gastroenteroloji bölümünden randevu aldım ve daha sonra endoskopi randevusu için aranacağım söylendi. Geri dönüş olmayınca ben aradım; ilk seferinde sigortamın onay vermediği belirtildi. Sigortamı aradığımda herhangi bir sorun olmadığını öğrendiğim için hastaneyi tekrar aradım. Bu kez, araması gereken kişinin gözden kaçırmış olabileceği ve onayın bir hafta öncesinden verildiği ifade edildi. Bunun üzerine 10 gün sonra randevu alabildim ve işlemlerim yapıldı. İşlemlerimden 10 gün sonra sonuçları görebileceğim söylendi. Bugün sonuçları almak için gittiğimde, ilk muayenede sigortamdan bir hak düşürüldüğü ve sonuç için de bir hak daha düşürüleceği belirtildi. Sigortamın bittiği ve bu nedenle ücret ödemem gerektiği söylendi. Kendilerine 10 günün dolmadığını söylememe rağmen, muayene günümden sonraki 10 günün sayıldığı belirtildi. Benim zaten işlem için sigortadan hak düşürülmüştü. Sadece sonuçları göstermek için neden muayene gününden sonraki 10 günü baz alıp, zaten bu sürenin hastaneden kaynaklı bir zaman aşımı olmasına rağmen kasıtlı olarak ücret alındığını anlamıyorum. Tartışmaya girmemek için konuyu uzatmadım ancak yersiz yere ve benden kaynaklanmayan sebeplerden ötürü benden ücret alınmasını kabul etmiyorum. Ücret iademi talep ediyorum ve bununla ilgili tüm işlemleri yaparak hakkımı arayacağımı bildiririm. Yapılan muamele çok yanlış ve kabul edilemez.

29 Nisan 2024 08:33 (Şikayetten 9 gün sonra)
Nimet
29 Nisan 2024 20:46

Geri bildiriminiz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Ali sonuçtan çok memnun

Ali
04 Aralık 2023 14:26
"Öncelikle benimle ilgilenen emel hanım konunun sürekli takibindeydi çok yardımcı oldu ve mağduriyeti gidermek adına çok güzel çalışmalar yaptı buradan sizler aracılığıyla da ona teşekkür etmek istiyorum"

Medical Park Hastanesi Tedaviye Değil Ücrete Odaklanıyor

Hülya
20 Haziran 15:05

Medical Park Hastanesi Tamamlayıcı Sigorta İle İşlem Yapıp Nakit Para Talep Etti

Ufuk
24 Aralık 2023 01:03