Medical Park Hastanesi Tamamlayıcı Sigorta İle İşlem Yapıp Nakit Para Talep Etti

24 Aralık 2023 01:03

Medical Park Gebze Hastanesi'nde 05/12/2023 tarihinde muayene oldum ve hastalığımın teşhisi için doktorumuzun endoskopi ve kolonoskopi yapılması gerektiğini söylemesi üzerine, Allianz tamamlayıcı sigortamız ile iletişime geçerek ön onay alındı ve 21/12/2023 tarihinde bize randevu verildi. Randevudan bir gün önce, doktorun ameliyat öncesi içilmesi gereken ilaçları alma saatimize yakın bir zamanda asistan bizlerle iletişime geçerek Allianz ile sigorta anlaşmamızın sona erdiğini, ameliyat olmak istiyorsak 10.000 TL getirmemiz gerektiğini söyledi.

Nakit ödeme talep edildi. Bizler Allianz Sigorta ile iletişime geçerek durumu anlattık ve firma kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve endoskopi ve kolonoskopi için onay verildiğini belirtti. Medical Park Gebze Hastanesi ile tekrar iletişime geçip durumu anlattığımızda, birkaç saat sonra bizi arayarak Allianz sigortanın şikayet edildiğini, durumun düzeltildiğini ve ameliyata alabileceklerini söylediler. Bunun üzerine, asistanın verdiği ilaçları aldık ve mağdur olduk.

İlaçlarımızın ücretinin karşılanmasını istedik. Ancak talebimize rağmen hiçbir şekilde dönüş ve bildirim yapılmadan ameliyat için tekrar aranmadık. Medical Park Gebze Hastanesi'nin, sanki 'tutarsa' mantığıyla nakit talep ettiğini düşünüyorum. Şikayetimiz üzerine, durumu toparlamak adına yeniden gün vermek istediler. İlgili firmadan şikayetçiyim.

03 Ocak 2024 15:57 (Şikayetten 10 gün sonra)

Barış sonuçtan memnun

22 Aralık 2023 10:03
"Gebze Medical Park Hastanesi hasta hakları çalışanı Emel Hanım a Teşekkür ederim."

Medical Park Hastanesi Tedaviye Değil Ücrete Odaklanıyor

20 Haziran 2025 15:05

14 Nisan 2024 01:37
medical-park-hastanesi-tamamlayici-sigortam-oldugu-halde-hastane-benden-ucret-tahsili-yapti-1.pdf
Hatice sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 14:19
"Hasta hakları sorumlusu Nur hanıma teşekkür ediyorum"

Medical Park Hastanesi Gebze İletişim Ve Hizmet Sorunları

19 Ağustos 2024 15:52