Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Medicabil Hastanesi Hastane Deneyimimiz Ve Yaşadığımız Sorunlar

24 Ocak 2024 18:36

Ben ve eşim sağlık çalışanıyız, eşim kamuda ameliyathane hemşiresi olarak görev yapmaktadır. Doğum için bu hastaneyi tercih ettik. Ameliyat öncesi anestezi kontrolü için anestezi ekibi ve idari birimlerle yaptığımız görüşmelerde hastanenin yeterince kurumsal bir yapıya sahip olmadığını fark ettim ancak eşimi bu konuda ikna edemedim. Biz epidural anesteziyi tercih etmek istedik. Ancak ilgili anestezi hekimi, epidural anestezi uygulamadıklarını, uygulasalar bile doğum bitiminde bunu sonlandırdıklarını belirtti. Ameliyat günü, anestezi hekimi spinal anesteziyi dahi başarıyla uygulayamadı. Eşim, uyuşmadığını ve her şeyi hissettiğini ifade etti ancak hekim, eşimin uyuştuğunu iddia etti. Eşim, sekiz yıldır ameliyathane hemşiresi olarak çalışıyor ve spinal anestezinin etkisini anlamak konusunda deneyimli. Eşimin ısrarları üzerine hekim ile teknisyen arasında bir tartışma yaşandı. Sonrasında eşim vagotoniye girerek tansiyonu düştü. Bu önemli anı yaşarken eşim, ilgisiz ve bilgisiz anestezi hekimi yüzünden travmatik bir deneyim yaşadı. Kadın doğum hekimimiz de anestezi hekimine kızdı ve bir daha kendisiyle birlikte çalışmak istemediğini dile getirdi. Anestezi profesörünün başhekim olduğu bir hastanede, anestezi ekibinin bu kadar ilgisiz ve düzensiz çalışması gerçekten üzücü. Özetle, ameliyat öncesi kontrollerden başlayarak taburcu olurken yapılan ödemelere kadar her aşamada sorunlar yaşadığımız bir yerdi. Tek memnuniyet duyduğumuz kişiler, hemşirelerdi.

Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

23 Aralık 2024 20:17
Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası Yaşadığım Sağlık Sorunları Ve Doktorun İlgisiz Yaklaşımı

23 Ağustos 2025 17:54
dogum-sonrasi-yasadigim-saglik-sorunlari-ve-doktorun-ilgisiz-yaklasimi-1.jpg
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medifema Hastanesi Para Odaklı Hizmet

23 Aralık 2024 22:07
Denizalp sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 19:48