Özel Ekol Hastanesi (İzmir) Kadın Doğum S. S Yüzünden Ölümden Döndüm Asla Tercih Etmemelisiniz!

22 Mart 2024 17:48

Arkadaşlar, sağlığını düşünen hiç kimse bu hastaneye gitmemeli! Özellikle doğum veya ameliyat için asla tercih edilmemelidir; devlet hastaneleri çok daha iyidir. Net söylüyorum ki, 12 Ekim'de ismini yazarken bile ellerim titriyor. Kadın Doğum Uzmanı S**** S********'de sezaryen doğum yaptım. 8 ay boyunca takipli hastasıydım. Ameliyat boyunca benimle tek kelime konuşmadı, en ufak bir motivasyon sözü veya iletişim kurmadı. Kendimi çok yalnız ve güvensiz bir ortamda hissettim. Ameliyatı yapıp gitti ve izinli olduğunu dahi söylemedi. Ameliyat sonrası şiddetli kanamam oldu ve doktorum ortada yoktu. Acil şekilde doğumhaneye alındım ve genel anestezi uygulandı. O kadar acil bir durumdu ki, imzayı eşimden aldılar. Kanamayı durdurmak için balon ve tampon takıldı. 4-5 saat gözetim altında tutuldum. Sabah 9.30'da başlayan ameliyattan akşam 17:00 gibi odaya alındım. Bebeğimi dahi göremedim. Bende oluşan psikolojik durumu düşünür müsünüz? Güvendiğim doktor yanımda değildi ve aramak zahmetinde bile bulunmadı. Diğer kadın doktorlar ilgilendi benimle. Şu an çok şükür bebeğim iyi ve ben toparlanmaya çalışıyorum. Ancak rahmimde büyük bir kist çıktı. Gittiğim kadın doğum doktoru benden doğum epikriz raporumu istedi. Hastaneyi arayıp mail ile rapor talep ettim. Bana gönderilen raporda sadece sezaryen olduğum ve komplikasyon olmadığı yazıyor; yapılan diğer işlemler yazmıyor. 2 gece yattım, birçok serum ve ilaç verildi. Genel anestezi aldığım, balon ve tampon takıldığı yazmıyor. Kan değerim 7'ye kadar düşmüştü. Normal şartlarda kan takviyesi yapılması gerekirken, daha sonra toparlanacağım düşünülerek gerek görülmemiş. Hastaneyi tekrar aradım ve neden bu şekilde yazıldığını sordum; cevap veremiyorlar, aramaları geçiştiriyorlar ve dönüş yapmıyorlar. Daha sonra eksik bilgilerle dolu bir kağıt gönderdiler; sadece balon takıldığı yazılıydı. Epikriz yerine geçmeyen bu belge, genel anestezi aldığım ve kan değerimin 12'den 7'ye düştüğü gerçeğini içermiyor. Bu durumlar aslında komplikasyon sayılır. Doktor bey kendini kurtarmak için yazmış. Eğer hastane çalışanı olmasaydım, çok rahat kandırılabilirdim. Ancak 7 yıllık hastane geçmişim var. Bu saatten sonra aramalarını beklemiyorum ve cevap vermeyeceğim. Suç duyurusunda bulundum ve her yere şikayetimi yapacağım. Yaşadıklarımı asla unutmadım, ölümden döndüm ve hala çekiyorum. Doktora hakkımı asla helal etmiyorum.

20 Ekim 2023 17:31

Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

23 Aralık 2024 20:17
Hastane Hizmetlerinde Amatörlük Ve İlgisizlik

Medistanbul Hastanesi Doğum Paketi Aldım Doktor Doğuma Girmedi

13 Aralık 2023 12:32
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sürecinde Beklenmedik Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

14 Kasım 2024 13:28