MBA Okulları Mba Kitap Ücreti

26 Ağustos 2024 16:39

MBA Özlüce Kampüsü okul kitap kırtasiye bedeli olarak 43.500 TL rakam belirledi.

Tüm okullar ortalama 20-25 bin arası kitap kırtasiye masrafı alırken, MBA'nın 43.500 fiyat belirlemesi akıl almaz bir durum.

Dışarıdan kitapları bireysel temin ettiğimizde online Morpa ve Wext dahil 17.500 tutuyor. Bu afaki rakamı kitap ücreti adı altında veliler olarak ödemek istemiyoruz.

Listeye göre alınacak kitapları ve kendi ihtiyaçlarımız olan boya kalemleri, defterleri kendimiz alabilmeliyiz, okuldan alma şartı olmamalı.

Bilge

Hala iyiniyetimi korumaya çalışıyorum. Beklemedeyim. En son okula mail attım. Pazartesi gününe kadar dönmezlerse CİMER ve MEB'e yazacağım ve detaylı listeyi isteyeceğim çünkü setlerin içeriği yazmıyor. "Bölemiyoruz" "Kayıt sözleşmesinde bunu kabul ettiniz" Şeklindeki sözlerin hiçbir hükmü yok emin olun. Bağlı bulunduğumuz şubenin inisiyatif kullanması söz konusu değil bu arada genel merkeze ulaşmaya çalışın. Yine mi zorluk çıkardılar ihtirazi kayıtla ödeyip dava açacağım. Kayıt ücreti vs her okulun standardı var bir şey diyemem. Ama kitap kırtasiye malzemelerinden bu denli yüksek miktarda kazanç gözetmeleri üstelik bu şekilde zorlamaları kabul edebileceğim bir şey değil. Bir gelişme olursa size de bilgi veririm.

Bilge

Merhabalar. Okuldan alma şartının olduğunu kim söyledi size?

Pardon ezgi Hanım

Asli

Merhaba Esin Hanım dı yanlış hatırlamıyorsameğitüm setini bölemiyoruz denildi siz dışarıdan alabildiniz mi kitapları

12 Ağustos 2024 23:43

MBA Okulları Mba Okullarının Kırtasiye Ücretine Yaptığı Yüksek Zam