Hasan sonuçtan çok memnun

May Ticaret Ayıplı Ürün Mağduriyetimi Gidermiyor.

07 Kasım 2023 09:01
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için tekrar teşekkür eder, Yanlış anlaşılma için özür dilerim.”

May Ticaret isimli firmadan 19.09.2023 tarihinde almış olduğum 2 takım Belen model robot duş setinin henüz 1.5 ay olmasına rağmen fıskiye hortumu delindi ve su kaçırıyor. Firma ile WhatsApp üzerinden yaptığım görüşmede hasarlı ürünün resimlerini istedi ve ardından garanti kapsamında değişim yapmaları için hasarlı ürünleri göndermemi istediler. Yani hasarlı ürün taraflarına ulaştığında ancak yenilerini göndereceklerini bildirdiler. Kargo gidiş geliş süreçleri 1 hafta 10 günü bulacağı için ve bu süre zarfında banyoyu kullanamayacağımız için zaman kazanmak adına yeni ürünlerin gönderilmesini bende aynı anda hasarlı ürünü göndereceğimi söyledim. Fakat yetkili kişi bunun mümkün olmadığını hasarlı ürün kendilerine gelip inceledikten sonra yenilerini gönderebileceklerini söyledi. Piyasada çok daha uygun fiyata markalar varken yaptığım araştırma neticesinde fiyatı yüksek olmasına rağmen ve kaliteli olduğunu düşündüğüm için bu markayı tercih etmiştim ama yanılmışım. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyor. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bildiriyorum.

07 Kasım 2023 14:29 (Şikayetten 5 saat sonra)
08 Kasım 2023 07:31

Sayın yetkili, Anlaşmalı dediğiniz kargo PTT kargoya benim hasarlı ürünü vermem size ulaşması sizin yenisini göndermeniz ve bana yenisi ulaşana kadar 8-10 günü alacaktır. Bu süre içinde de ben banyomu kullanamayacağım. Şu anda hortum patlak olsa bile su tazyiki az halde banyomu kullanabiliyorum. Madem ki en kısa sürede çözüme kavuşturmak ve incelemeye gerek görmeden hızlıca değişim yapabileceğinizi belirtiyorsunuz siz yeni ürünü gönderdikten ve bana ulaştıktan sonra hasarlı ürünü size göndereyim diyorum. Bu çok zor olmamalı diye düşünüyorum.

08 Kasım 2023 11:04

Merhabalar, Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir. Ve bu doğrultuda önerinizi dikkate alarak ürün gönderimini bugün gün içinde yapacağız. Ürün çıkışı yapıldıktan sonra kargo takip kodunu WhatsApp üzerinden iletiyor olacağız.

08 Kasım 2023 11:07

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Yeni ürün gelir gelmez hasarlı ürünü hemen kargoya veriyor olacağım.

08 Kasım 2023 11:10

Teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz.

15 Kasım 2023 15:15

İlgi ve alakanız için tekrar teşekkür eder, Yanlış anlaşılma için özür dilerim.

Mahsedar
Mahsedar

Bir kullanıcı olarak eklemek istedim. Hasarlı ürünü göndermeyip satıcıya güven duymuyorsunuz. Ama yeni ürünü gönderdikleri halde hasarlı ürünün çıkışını yapmayıp dürüst olmadığınız anlaşılıyor. Pes ayıp.

Metin
Metin

Yorumu neren ile okuyorsun.

Hasan

Sorunu iyice okumadan ve bilip bilmeden yorum yazmışsınız. 1. Si hasarlı ürünü yeni ürün geldiğinde göndermek istedim çünkü hasarlıda olsa o şekilde bir nebze olsun banyomu kullanabiliyorum. Eğer onu da gönderirsem en az 15 gün banyomu kullanamayacağım. Bir de PTT Kargo ile çalışılıyor gelmesi gitmesi iyice uzuyor. 2. Si yeni ürün gelir gelmez hasarlı ürün aynı gün gönderildi zaten.

Garanti Biter Bitmez Sorun Çıkaran Duş Seti

22 Ocak 2025 11:20
Garanti Biter Bitmez Sorun Çıkaran Duş Seti
Ana sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 14:42
Yanlış Renkli Lavabo Teslimatı Ve Sürekli Oyalama
Gülümser sonuçtan hiç memnun değil

Gülümser
02 Ekim 2024 13:10