Ayberk sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 22:50
Ayberk'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunuma yardımcı olamayıp, kendi kendime sorun çözme yeteneği kazandırdığınız için teşekkür ederim Masterpass ve Yapı Kredi.”

Yapı Kredi Debit kartımı yani tl banka kartımı Masterpass'e kaydedemiyorum. Hem Masterpass'e kaydederken hem de getir, Tıkla Gelsin gibi uygulamalara kaydetmek istediğim zaman "müşteriye ait cep telefonu numarası bulunamadı" uyarısı alıyorum. Yapı Kredi müşteri hizmetleri benim Masterpass'i aramamı istedi ama telefon numarası bulamadım.

15 Ocak 2024 08:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

18 Ocak 2024 20:25

Henüz "Masterpass" tarafından sorun çözülemedi. Sorumlu olan bankam "Yapı Kredi Bankası" da sorunu çözmedi.

19 Ocak 2024 14:46

Sorunumu kendi başıma Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden çözmeyi başardım. Bu süreçte ne Yapı Kredi ne de Masterpass bana yardımcı oldu. Şikayet Var uygulamasına teşekkür ederim 1 günde şikayetimi yürürlüğe aldığı için.

01 Nisan 2024 10:07

Emir

Benimde başıma geldi, sorun şu bağlı olduğunuz banka sistemi çeşitli nedenlerden dolayı telefon numaranızı sistemsel bir hata nedeni ile siliyor veya değiştiriyor. Bankanızı arayarak telefon numaranızı güncellemeniz gerek fakat üst düzey güvenlik işlemi olduğu için temsilci size yardım edemiyor. Banka şubesinden ya da banka cep uygulamasından NFC kimlik okuma ile telefon numaranızı güncelleyebilirsiniz. En kolay yolu ise en yakın ATM ye gidip kredi kartınızla şifrenizi girip ATM den no güncelleyebilirsiniz.

Serhat

Nasıl çözdünüz bende aynı sorunu yaşıyorum lütfen anlatın

Tunç

Sorunu nasıl çözdünüz?