Cuneyt sonuçtan hiç memnun değil

Maserati'den Amatör Satış Deneyimi

Cuneyt
07 Ağustos 2023 16:24

Maserati'nin Türkiye satış temsilcilerini satış yapmama temsilcisi olarak değiştirmeleri gerekiyor. Yakın bir zamanda almak istediğim Maserati marka araç için sitelerinden iletişim formu doldurdum. Öncelikle İtalya'dan bir Türk konuştu. Oldukça sıcak bir iletişim ile ön bilgileri verdi. Sonrasında Türkiye'den beni arayacakları bilgisini verdi. Bugün arandım. Arayan kişi tamamen amatör, hemen konuşup telefonu kapatmaya odaklanmış bir kişiydi. İki farklı araç hakkında bilgi ve teklif istedim. Bu ikisi çok farklı araçlar hangisini verelim şeklinde bir söylemi oldu. Farklı olduğunu biliyorum ve bu iki araç hakkında bilgi istiyorum dedim. Telefonda direk olarak bir aracın fiyatını söyledi. Zaten satmaya niyetleri olmadığı işini de zorla yaptığı bu kadar aşikar. Olunca sizin satmaya niyetiniz yok en iyisi telefonu kapatalım dedim. Satış yapmama temsilcisi olan arkadaş tabi iyi günler deyip telefonu kapattı. :) Resmen komedi. Türkiye de satış adetlerinin bu kadar düşük olduğuna şaşırmamak lazım.

Buradaki şikayetlere de bakarsak zaten ne kadar kötü bir süreç yönetimleri olduğunu anlamak kolay. Türkiye de tam anlamıyla kurumsallaşmamış Premium markalara yönelmemek gerektiğini öğrenmiş oldum. Yine bilindik markalar ile devam etmek daha sonra sinir harbi yaşamamak için daha iyi olacak. Allah muhafaza kazara almış olsak sonrasında kim bilir neler yaşayacağız?

Meva sonuçtan hiç memnun değil

Meva
25 Haziran 2023 20:55
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
13 Haziran 2023 10:28
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
21 Ağustos 2023 19:15

Maserati Servis Çalışanlarının Umursamazlığı

26 Mayıs 2023 14:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2023 14:49